- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
- Konu Sahibi Kozmeticaa
Ben adet oldum cnmEvet canım benimde öyle çıkıyor ben yapmıyorum bekleyecem biraz daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum cnmEvet canım benimde öyle çıkıyor ben yapmıyorum bekleyecem biraz daha
Yaa kısmet diğer aya inşallah üzülme :*Ben adet oldum cnm
Sende durumlar nasıl canımYaa kısmet diğer aya inşallah üzülme :*
Bende halaa tık yokSende durumlar nasıl canım
Üzülme ya kısmet hepsi çok düşünmemek lazım yaO da çatlatma iğnesinden kalandır, malesef bu ay da gitti
Herşeyin hayırlısı olsn artk önümüzdeki aya kaldı umutlarımzBenimde kan 1.30 çıktı
Aynen öyle canım çok takma kafanaHerşeyin hayırlısı olsn artk önümüzdeki aya kaldı umutlarımz
Kızlar dün ben rahatsızlabdım doktora gittik önlem amaçlı test yaptılar beyan 0. 40 çıktı iyice düşmüş umutlarım tükendi yaniHerşeyin hayırlısı olsn artk önümüzdeki aya kaldı umutlarımz
Hayırlısı olsn skma canını eger adetin cok gectiyse bence bi kadın doğuma git o da baksn bisey yoksa en azndan söktürücü versin kist falan olmasn diye[
Kızlar dün ben rahatsızlabdım doktora gittik önlem amaçlı test yaptılar beyan 0. 40 çıktı iyice düşmüş umutlarım tükendi yani
Evet gideceğim randevu alıp daha önce vardı tedavi gördüm tekrar oluşmuş olabbilirHayırlısı olsn skma canını eger adetin cok gectiyse bence bi kadın doğuma git o da baksn bisey yoksa en azndan söktürücü versin kist falan olmasn diye
Aynen canm konuşurz burdan haber verirsin doktorun ne diyeceğini adet olursan önümüzde ki ayı beraber beklerzEvet gideceğim randevu alıp daha önce vardı tedavi gördüm tekrar oluşmuş olabbilir
Aynen canım kader ortağı olduk :)Aynen canm konuşurz burdan haber verirsin doktorun ne diyeceğini adet olursan önümüzde ki ayı beraber beklerz
Aynen canmAynen canım kader ortağı olduk :)
Bence bozuk cnmKızlar bakar mısınız test bozuk mu sizce
Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum