• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gğn gecikti

O da çatlatma iğnesinden kalandır, malesef bu ay da gitti

[

Kızlar dün ben rahatsızlabdım doktora gittik önlem amaçlı test yaptılar beyan 0. 40 çıktı iyice düşmüş umutlarım tükendi yani :KK43:
Hayırlısı olsn skma canını eger adetin cok gectiyse bence bi kadın doğuma git o da baksn bisey yoksa en azndan söktürücü versin kist falan olmasn diye

Kızlar bakar mısınız test bozuk mu sizce

Eklentiler

• IMG_20190718_202630.jpg
    IMG_20190718_202630.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 55
benimde gecikti ama ben hamilelige yormuyorum cunku onlemlerimi aldim. ya deniz etkiledi ya da tarcinli detox suyu ictim o etkiledi. nette yaziyormus tarcin adet geciktirir diye.. cunku baska herhangi bir belirtim yok. ne kasik ne gogus ne mide. bazen rahim kaslarim adet olacakmisim gibi kasiliyor. insalllah sizler hamilesinizdir. benim kimyasalim oldu gecen ay o yuzden uzak duruyorum

Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum

Hemen hamile kalmış olabilirsin Allah dilerse herşey olur tabi ama ayranın etkileyeceğini sanmıyorum
Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum

Back