• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gğn gecikti

Hemen hamile kalmış olabilirsin Allah dilerse herşey olur tabi ama ayranın etkileyeceğini sanmıyorum
Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum

Hemen hamile kalmış olabilirsin Allah dilerse herşey olur tabi ama ayranın etkileyeceğini sanmıyorum
Cok sagol canm. Tabiki Allah dilerse olur. Diger bebegimde 6 ay sonra olmustu. Inan hemn olur mu ki diye umutlu olamiyirum. Hayirlisi tabiki biraz da heyecan var tabiki hadi hamileysem die

Cok sagol canm. Tabiki Allah dilerse olur. Diger bebegimde 6 ay sonra olmustu. Inan hemn olur mu ki diye umutlu olamiyirum. Hayirlisi tabiki biraz da heyecan var tabiki hadi hamileysem die
Aynen heycan ister istemez oluyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum
Ayran etkilemez de test yaptır bi Sonra birX daha dur. Ben 8 gün oldu hala olmadım ama hamilelikte yok doktora gidecem

Ayran etkilemez de test yaptır bi Sonra birX daha dur. Ben 8 gün oldu hala olmadım ama hamilelikte yok doktora gidecem
Bugun evde test yaptim regl olmadim daha bunu belirtim. Testin ikinci cizgisi silik cikti hamileyim sanirim canm.

Bugun mide bulantisi da oldu. Acip eksili seyker yiyom elma gibi .uzumun yetmemis halini tuzlayip yeme mi desem

Bnde geçen ay 1 hafta gecikti her gün idrar testi yaptım negatifti yinede kan testi yaptirdim oda negatif cikmisti cok uzuldum bir sonraki ay hamile kaldim.

Adetim dört gün geçti testime bakar mısınız kafayı yiyecem

Eklentiler

• BCF1C549-F1BD-4A63-8A6E-02D724A8E6F8.jpeg
    BCF1C549-F1BD-4A63-8A6E-02D724A8E6F8.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 363DEA7A-90FD-4E26-8E58-688D822768D4.jpeg
    363DEA7A-90FD-4E26-8E58-688D822768D4.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 62
Yarın için kan vermeye gidecektim malesef adet oldum🤕 umutlar gelecek aya inşşallah Rabbim kucaklarımızı doldursun iniallah kızçeler sakın moral bozmayın umarım güzel haberlerinizi alırım 🌹🤲🏼

Back