- 12 Temmuz 2019
- 143
- 100
- 53
- 28
- Konu Sahibi Kozmeticaa
-
Meraktan çatlıyorum ama dün kan testi sonucunda çok üzüldümBen de benzer durumdayım. Adetim 4-5 gün gecikti.
Idrar testi negatif çıktı. Henüz kan testi yaptiramadim.
Ben de kan testime göre pozitif çıkarsa üzüleceğim.Meraktan çatlıyorum ama dün kan testi sonucunda çok üzüldüm
Merhaba canım ben adet günüm de idrar testi yaptm ama sonradan silik çizgi belirdi o gün acile gittm kan vermeye 1.20 cikti daha adet olmadım bendmde bugün 4 gün gecikti hayırlısıolsun inşallah yükselirMerhaba hanımlar. Çok acil bir sorum var. Adetim 4 gğn gecikti ama yaptığım idrar testleri negatif çık. Kan testi verdim ama o da 1.20 çıktı hala olmadım tekrar yükselme ihtimali var mı? Yani geç döllenme gibi falan. Başından geçen varsa nolur anlatsın
Benim ilk çocuk olacak ondan çok hevesleniyorumBen de kan testime göre pozitif çıkarsa üzüleceğim.
Sen istiyor muydun. İnşallah olur ya çok istiyorumMerhaba canım ben adet günüm de idrar testi yaptm ama sonradan silik çizgi belirdi o gün acile gittm kan vermeye 1.20 cikti daha adet olmadım bendmde bugün 4 gün gecikti hayırlısıolsun inşallah yükselir
Benimde ilk bir buçuk yıldır evliyim şubatta hamile kaldm ama 10 haftalıkken kalbi durdu çok üzülmüştük bizde çok istiyorz hayırlısı olsun canımBenim ilk çocuk olacak ondan çok hevesleniyorum
Yaa. Rabbim uzun ve sağlıklı ömürlüsünden kısmet eder inşallah hepimizeBenimde ilk bir buçuk yıldır evliyim şubatta hamile kaldm ama 10 haftalıkken kalbi durdu çok üzülmüştük bizde çok istiyorz hayırlısı olsun canım
Amin inşallah bi gelişme olursa haberleselmY
Yaa. Rabbim uzun ve sağlıklı ömürlüsünden kısmet eder inşallah hepimize
Olur olur sende yazAmin inşallah bi gelişme olursa haberleselm
Yazarm cnm şimdilik aynıyım değişen bişey yokOlur olur sende yaz
Bende de umudum azaldı amaYazarm cnm şimdilik aynıyım değişen bişey yok
Neden canm test yaptnmiBende de umudum azaldı ama
Yapmadım da dün kan testi negatif çıkınca artık kafa yormuyorum da. Bi hemşire tanıdığım var ona sordum eğer 5 gün daha olmazsan yani toplamda 10 gün olmazsan git tekrar test ver dedi belki yükselir dedi. Aklında bulunsunNeden canm test yaptnmi
Ben ayın 11nde verdm bidaha testte yapmadm kan da vermedim bende bekliyorm canm geçmesini sonra test yapicam pozitif çıkarsa artk öyle kan vermeye gidermYapmadım da dün kan testi negatif çıkınca artık kafa yormuyorum da. Bi hemşire tanıdığım var ona sordum eğer 5 gün daha olmazsan yani toplamda 10 gün olmazsan git tekrar test ver dedi belki yükselir dedi. Aklında bulunsun
Aynen canım sende bekle biraz dahaBen ayın 11nde verdm bidaha testte yapmadm kan da vermedim bende bekliyorm canm geçmesini sonra test yapicam pozitif çıkarsa artk öyle kan vermeye giderm
Evet canım benimde öyle çıkıyor ben yapmıyorum bekleyecem biraz dahaBugün test yaptm ama negatif sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?