• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gğn gecikti

Kozmeticaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
143
100
53
28
Merhaba hanımlar. Çok acil bir sorum var. Adetim 4 gğn gecikti ama yaptığım idrar testleri negatif çık. Kan testi verdim ama o da 1.20 çıktı hala olmadım tekrar yükselme ihtimali var mı? Yani geç döllenme gibi falan. Başından geçen varsa nolur anlatsın

Ben de benzer durumdayım. Adetim 4-5 gün gecikti.
Idrar testi negatif çıktı. Henüz kan testi yaptiramadim.

Merhaba hanımlar. Çok acil bir sorum var. Adetim 4 gğn gecikti ama yaptığım idrar testleri negatif çık. Kan testi verdim ama o da 1.20 çıktı hala olmadım tekrar yükselme ihtimali var mı? Yani geç döllenme gibi falan. Başından geçen varsa nolur anlatsın
Merhaba canım ben adet günüm de idrar testi yaptm ama sonradan silik çizgi belirdi o gün acile gittm kan vermeye 1.20 cikti daha adet olmadım bendmde bugün 4 gün gecikti hayırlısıolsun inşallah yükselir

Gec döllenmeyse biraz daha bekleyin ama her regl gecmesıde gebelik olmuyor malesef Rabbım gönlünüze göre versın

Yapmadım da dün kan testi negatif çıkınca artık kafa yormuyorum da. Bi hemşire tanıdığım var ona sordum eğer 5 gün daha olmazsan yani toplamda 10 gün olmazsan git tekrar test ver dedi belki yükselir dedi. Aklında bulunsun
Ben ayın 11nde verdm bidaha testte yapmadm kan da vermedim bende bekliyorm canm geçmesini sonra test yapicam pozitif çıkarsa artk öyle kan vermeye giderm

Bugün test yaptm ama negatif sanki

Eklentiler

• 20190716_130857.jpg
    20190716_130857.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 20190716_130851.jpg
    20190716_130851.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 75
Back