Kızlar lütfen yardımmmNornalde düzenlidir ama.En son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15. günü yaptığım kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce? İlk defa böyle oluyor. Birde karnım ve Göğüslerim şiş ağrı yok. Çalışıyorum hastaneye gidemiyorum. Bugün olmazsam yarın kaset test yapacağım. Bu durumu yaşayan varsa lütfen bir şey yazsın. Kist vs hiç bir şey yok.
İnşallah vardır. Yemek yedkten 1 saat snra bile midem yanıyor sürekli aç gibiyim. Ben bugün akşam alıcam iş çıkışı testi dayanamayıp.Bunu test yaparak anlayabilirsiniz bu kadar geçilme normal değil
Sonuç nedir?İnşallah vardır. Yemek yedkten 1 saat snra bile midem yanıyor sürekli aç gibiyim. Ben bugün akşam alıcam iş çıkışı testi dayanamayıp.
Sonuç nedir?
Sonuç nedir?
Bakmadm attm da bugün bir daha yapacağmTestin adı ne
Kan testi verin bence sonuç net olur bide kadın doğuma gidin bu kadar gecikme normal gelmedi.Bakmadm attm da bugün bir daha yapacağm
Üretim hatası başlıklı konu açtm. Kaset test aldm bugün işe gelirken içinden sadece bu çubk çıktı şansıma. Bu da bozk gibi. Akşam eve dönerken prediktor alıcamKan testi verin bence sonuç net olur bide kadın doğuma gidin bu kadar gecikme normal gelmedi.
ne oldu sonuç?Üretim hatası başlıklı konu açtm. Kaset test aldm bugün işe gelirken içinden sadece bu çubk çıktı şansıma. Bu da bozk gibi. Akşam eve dönerken prediktor alıcam
ÇOk az hafif silkti attm umtszlğa kapılpne oldu sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?