4 gün daha bekle adet olmazsan kan ver sağlık ocağında falan belli olur inşallah hamişsindirArkadaşlar 8 aydır çocuk istiyorduk nasip olmadı ama bu ay çok farklı bişey yasadim adetim 3 gün geçti ama tık yok ama kasıklarım ve bacagimda agriyo sizce kızlar test yaptım ilk gün geçince negatif çıktı bu durumu yaşayan var mı yüzümde aşırı sivilcelenme oldu
Bu ne demek? adet gecikince idrar testinde çıkar normalde ama düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olduysa çıkmamış da olabilir. Gebelikte hiç sivilcelenmem olmadı normalde regl öncesi olurdu.bu ay çok farklı bişey yasadim
İnşallah4 gün daha bekle adet olmazsan kan ver sağlık ocağında falan belli olur inşallah hamişsindir
Yani hiç böyle olmadı adet gecikmesinin birinci günü yaptım cikmadi normal kaset test yaptımBu ne demek? adet gecikince idrar testinde çıkar normalde ama düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olduysa çıkmamış da olabilir. Gebelikte hiç sivilcelenmem olmadı normalde regl öncesi olurdu.
Ewt bir hafta kadar beklemek sanırım en iyisiHerkes çok farklı yaşıyo belirtileri kimisinin hemen midesi bulanır kimisinin kasığı beli bacağı ağrır. Sivilcelenme de hamilelik belirtisiymiş. Kimisi de hiç belirti yaşamaz. O yüzden en mantıklısı biraz bekleyip kan vermek.
Amin inşallah rabbim bizde içinde isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun inşallah canım. Ben 2 buçuk yıldır istiyorum. Adetim gecikti 10 gün oldu. 3.gün test yaptım negatif çıktı başka da test yapmadım. Hala hiç adet belirtim de yok yarın randevu aldım hastaneye kan vercem. Dua edelim birbirimize Rabbim böyle bekleyen tüm kullarına hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah.
Erken yapmışsın bekle bekle☺Yani hiç böyle olmadı adet gecikmesinin birinci günü yaptım cikmadi normal kaset test yaptım