- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Al benden de o kadar ya vallahi icime dokunuyo degisik oluyorum ama onlari gorunce cokda mutlu oluyorum :) bi yandan kendimi oyle hayal fln ediyorum :)Hamile görmek istemiyorum o derece üzülüyorum
İnş bize de nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benim akıntı süt gibi iltihap mi acabaAl benden de o kadar ya vallahi icime dokunuyo degisik oluyorum ama onlari gorunce cokda mutlu oluyorum :) bi yandan kendimi oyle hayal fln ediyorum :)
Evet iltihap bn cocuklugumdan beri idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum biliyorum bi bilgim var bi kadin doguma gorunmende fyda varrİnş bize de nasip olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benim akıntı süt gibi iltihap mi acaba
Rengi süt gibi beyaz kıvamı normal akıntı gibi. Anlamadım hala da adet olmadımEvet iltihap bn cocuklugumdan beri idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum biliyorum bi bilgim var bi kadin doguma gorunmende fyda varr
Geç döllenme de olabilir başka bir belirtin yok mu ? Akıntı dışındaRengi süt gibi beyaz kıvamı normal akıntı gibi. Anlamadım hala da adet olmadım
Pazartesi sali alt karın ağrısı vardı adet olacak gibi sizliyordu geçti. Çok ayakta durunca ve egilince bel ağrısı oluyor. Bide akıntı işte başka da bişey yokGeç döllenme de olabilir başka bir belirtin yok mu ? Akıntı dışında
Anladim adetin beş gün geçmiş bence doktora gidip kanda baktırabilirsin kimisinin idrarda geç çıkabiliyormuşPazartesi sali alt karın ağrısı vardı adet olacak gibi sizliyordu geçti. Çok ayakta durunca ve egilince bel ağrısı oluyor. Bide akıntı işte başka da bişey yok
Kan testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok sonuç hep negatif. 3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorumAnladim adetin beş gün geçmiş bence doktora gidip kanda baktırabilirsin kimisinin idrarda geç çıkabiliyormuş
Hem hafta içi çalışıyorum hastane kapanıyor hem de özelde sonuc çabuk çıkıyor. Pazartesi ye kadar olmazsam doktora giderim artık kist falan olmasinAnladım hayırlısı olsun özelde mi yaptırıyorsun testlerini genelde ?
Inşallah yoktur hayırlı güzel haberler alırsın inşallahHem hafta içi çalışıyorum hastane kapanıyor hem de özelde sonuc çabuk çıkıyor. Pazartesi ye kadar olmazsam doktora giderim artık kist falan olmasin
Amin inş isteyen herkese Rabbim nasip etsinInşallah yoktur hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Hadi yaHafif ağrım başladı olucam sanirim
Bi ağrıyo bi geçiyo gelen giden yokHadi ya( off sende demi olmadii
İnsallh hmissindirrBi ağrıyo bi geçiyo gelen giden yok
İmkansız ama olursa mucize olurİnsallh hmissindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?