- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Evet çıkar bende aynı derttenimMerhabalar arkadaslar bn yeni uyeyim siteye dair en ufak bir bilgim bile yok ama kac gundur kafayi yicem 27 yasindayim 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz esimle uc gundir adetim gecikti ama ara ara pembe kahve rengi lekeler geliyo var hala olmadim adet acaba kan testinde cikarmi
Gercekten mi ay cok heycanliyim ben ya ama yapmakta kararsizimEvet çıkar bende aynı derttenim
İdrar testi yaptim ikinci cizgi birazcik silik cikti gozle goruluyo ama kan testi yaptim ve hic birsey cikmadi amaEvet çıkar bende aynı derttenim
Kan testin 0 mı çıktı direk idrar testine güvenme kan doğruİdrar testi yaptim ikinci cizgi birazcik silik cikti gozle goruluyo ama kan testi yaptim ve hic birsey cikmadi ama
Canim 3 gun varken test yaptim hayalet cizgi cikti inanmadim 2 gun varken tekrar yaptim silik cikti 1 gun kala erken gebelik testinde cikti tamamen bence test yaptir aklinda kalmasinİdrar testi yaptim ikinci cizgi birazcik silik cikti gozle goruluyo ama kan testi yaptim ve hic birsey cikmadi ama
Kan testin 0 mı çıktı direk idrar testine güvenme kan doğru
Çift çizgi çıktığı halde mi adet oldun canım test bozuk tu heraldeHasta oldum kizlar cok mutsuzum(
Olsun üzülme vakti değil demekki daha altı ay olmuş sıkma Çan'ını kürleri dene sogan suyu bal çörek otu tarçın ovulasyon günlerini takip edebilirsin ve dua tabiki rabbim tez zaman da tattırsın inşallahHasta oldum kizlar cok mutsuzum(
Evet ikinci cizgi cok silik cikti ama gozle gorulebilir cinsten ve ertesi gun adet oldum susn hastayimÇift çizgi çıktığı halde mi adet oldun canım test bozuk tu heralde
Bende ayni sekil ya negatif gormekten icim darlaniyo artik supheye dusuyirum cocugum olmicak diyeOlsa 3. Gün gecikmede çıkmaz mıydı bilemedim. Negatif görmekten bıktım 1.5 yıldır istiyoruz
Aynen bende hiç pozitif goremiycem. Siz ne zamandır istiyorsunuz bebisBende ayni sekil ya negatif gormekten icim darlaniyo artik supheye dusuyirum cocugum olmicak diye
Evlendigimden beri istiyorummAynen bende hiç pozitif goremiycem. Siz ne zamandır istiyorsunuz bebis
İnsallah canim ya insallah ama benim kurlere dair hic bir bilkim yokOlsun üzülme vakti değil demekki daha altı ay olmuş sıkma Çan'ını kürleri dene sogan suyu bal çörek otu tarçın ovulasyon günlerini takip edebilirsin ve dua tabiki rabbim tez zaman da tattırsın inşallah
Hamile görmek istemiyorum o derece üzülüyorumEvlendigimden beri istiyorumm( cocuklari cok seviyorum cnki benimde bi tane olsun istiyorum cok ozeniyorum bebekli insanlara ya sana da oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?