Adetim 3 gün gecikti test negatif

Redqueen1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
187
135
23
29
Merhaba arkadaşlar. Düzenli adet gören biri olarak 3 gün gecikme yaşadım göğüslerde hassasiyet ve büyüme var. (adet öncesi de oluyor bunu pek önemsemedim) erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu şekilde yaşayıp sonra pozitif olan var mı acaba?

Yumurtlama yi takip ettinmi , belki yumurtan gec catladi 3, 4 gun .

Telefon uylaması ile takip ediyorum. Avulasyona göre hareket ediyoruz gün aşırı. Tam bilmiyorum bu konuları açıkçası. senelik evliyim 4 aydır korunmuyoruz.
Telefon takvime guvenme kuzum, o standart belirliyo , ne bilecek bizim hormonlari .buay telefon takvim 15i gosterirken , ben 21de yumurtladim.takvime kalsa kacirirdim.sen internetten yada , birgebeningunlugunden ovulasyon test al.

Telefon takvime guvenme kuzum, o standart belirliyo , ne bilecek bizim hormonlari .buay telefon takvim 15i gosterirken , ben 21de yumurtladim.takvime kalsa kacirirdim.sen internetten yada , birgebeningunlugunden ovulasyon test al.
Tamam bi bakayım. Çok teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için

Rica ederim, ne demek. en kisa zaman da hamile kalman dilegiyle ...❣
Merhaba, gene ben
Malesef gene hüsran hasta oldum. Dediğiniz testleri sipariş verdim bekliyorum. Bir de benim bi arkadaşım hamile kalmasını kolaylaştırmak için bir ilaç kullanmış inofolıc diye. Bir bilginiz var mı bu ilaçla ilgili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…