adetim 3 gün gecikti, sevinmem lazım ama korkuyorum:( erkek infertilitesi

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
712
184
123
nisan ve haziran ayında 2 aşılama yaptırdım, ikiside negatifti, son aşılamadan sonra 1 kez adet gördüm, adetlerim düzenlidir, eşimin sperm sayısı az ye morfolojik bozukluk var (%3).... şimdi adetim 3 gün gecikti yani bugün 3. günü, içimde biraz umut var, daha fazla korku var neden bilmiyorum, hamile olabilirimde olmayabilirimde, hayal kurmaktan bile korkuyorum ya değilse diye, adet günüm idrar testi yapmıştım negatifti, sanırım daha önce gördüğüm negatifler gibi bu negatif beni yıldırdı...

ya aşılamalarda kullandığım klomenler geciktirdiyse, ya kist yaptıysa, ya menapoza girdiysem, daha birçok kötü senaryo var içimde, kan testi yaptırmayada korkuyorum, bu düşünceler beni mahvediyor, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor içimden...

birde şu var bu ay eşim istanbuldaydı gelince adetimin 14. günü beraber olduk sonrası günlerde düzeli günaşırı, hatta 3 günde bir, yani biz 9. 10. gün başlardık normalde hep düzenli giderdi bu yüzden geçtiğimiz ayın heba olduğuna inandım 14. gün yapmaya başlayınca , çok korkuyorum yaaa ÜMİT+KARAMSARLIK+KORKU+İHTİMAL VERMEME+ACABALAR+......

eger adetlerin duzenliyse bence tam zamaninda beraber olmussun. fertile gunler 9. gun basliyor 16. gune kadar surebiliyor. insallah hamilesindir canim.

canım inş.hamilesindir ama bi kaç günlük gecikme de normal sayılıyor,aklına kötü şeyler getirme..stres bu yolda en büyük düşman

canım inş.hamilesindir ama bi kaç günlük gecikme de normal sayılıyor,aklına kötü şeyler getirme..stres bu yolda en büyük düşman

yok canım yaa ben ne stresler yaşadımda adetim tık demedi, bugün gecikmemin 7. günü, adetim gelene kadar haftada bir idrar tahlili yapacam valla!!!

arkadaşlar adet oldum sorunda çözüldü, hatta adet olduğuma bu kadar sevineceğimi bilmezdim ben,

ve ve ve bbundan sonra inanın herşeyi birazdaha heycansız bekleyeceğim, içimde ne istek ne de ümit kaldı, Rabbimin izin vereceği zaman olacak tabiki, biz ne kadar uğraşsak boş, tabiki boş durmakta olmuyor elimizden geleni bizde yapacağız, yaptıklarımız sadece sebepler, sebepcikler olarak kalacaktır, buna dahada kanaat getirdim, bundan sonra bırakın adet gecikmesini, karnım burnuma gelse bile, kucağıma bebeğimi almadan inanmam...........................:)))))))))

hayırlısı olsun canım..bu durumda kelimeler de kifayetsiz kalıyor..kendi adıma da konuşuyorum bunu.. söylediklerin oldukça güzel ve doğru..biz sebeplere tutunalım ve dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…