nisan ve haziran ayında 2 aşılama yaptırdım, ikiside negatifti, son aşılamadan sonra 1 kez adet gördüm, adetlerim düzenlidir, eşimin sperm sayısı az ye morfolojik bozukluk var (%3).... şimdi adetim 3 gün gecikti yani bugün 3. günü, içimde biraz umut var, daha fazla korku var neden bilmiyorum, hamile olabilirimde olmayabilirimde, hayal kurmaktan bile korkuyorum ya değilse diye, adet günüm idrar testi yapmıştım negatifti, sanırım daha önce gördüğüm negatifler gibi bu negatif beni yıldırdı...
ya aşılamalarda kullandığım klomenler geciktirdiyse, ya kist yaptıysa, ya menapoza girdiysem, daha birçok kötü senaryo var içimde, kan testi yaptırmayada korkuyorum, bu düşünceler beni mahvediyor, sanki hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor içimden...
birde şu var bu ay eşim istanbuldaydı gelince adetimin 14. günü beraber olduk sonrası günlerde düzeli günaşırı, hatta 3 günde bir, yani biz 9. 10. gün başlardık normalde hep düzenli giderdi bu yüzden geçtiğimiz ayın heba olduğuna inandım 14. gün yapmaya başlayınca , çok korkuyorum yaaa ÜMİT+KARAMSARLIK+KORKU+İHTİMAL VERMEME+ACABALAR+......