• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti normalde çok düzenlidir hamile miyim ?

Muebsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
36
28
88
32
Adetim 3 gün gecikti göğüslerim buyudu çok acimasada ağrısı var biraz en önemlisi sürekli idrarım var adetim normal olacağı gün adet ağrısi tarzında ağrım oldu o gün onlemimi aldım aksam baktığımda bişey yoktu ama üstünden 3 gün geçti hamile olabilir miyim bı de halsizlik ve hicbisey yapasim yok midemde bulanıyor arada

Test yapsanız yada kan verseniz bilirsiniz. Belirtiler yanıltıcı olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Test yapmazsanız buradaki kimse bilemez. Adet ve gebelik belirtileri zaten çok benzer birbirine.

Belirtileriniz nelerdi yazsrmısın benimde 3 gün gecikti batmalar halsizlik hiçbirşey yapasım yok karnım kasıklarım sızlıyor adet olcam gibi ama yok akıntım bile yok
Ya benim çok sık idrarim geliyordu 10 dk da bı gidiyordum bı de uykum geliyordu isyerin uyukluyordum iştahsızlık vardı ve bazı yiyeceklerden tiksinme olmuştu adetim hep duzenliydi o da 3 gün gecikti

Back