- 3 Temmuz 2020
- 33
- 85
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cennetsultan
-
İnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleriBenim adetım 3gun gectıktı 4 gunu acık pembemsı leke leke seklımde kan gelıyor kasık agrısı ve gogus agrısı çok şiddetli gecıyor yaşayan var kı bu durumu. Ve bız cocuk dusunuyorduk 7 aydır ılk defa bu kadar kötu oldum. Yardımcı olun lutfen
Regl gününe kac gun varİnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleri
Kuruma çizgisi gibi duyuyor ama yenile yarın eğer varsa bu çizgi daha net görünür canımİnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleri
4 gün varRegl gününe kac gun var
İnşallah kuruma çizgisi değildir yaKuruma çizgisi gibi duyuyor ama yenile yarın eğer varsa bu çizgi daha net görünür canım
Gebelik gibi görünüyor bana görede testi yaptıktan kac dk sonra silik cizgi cikti4 gün var
İnşallah kuruma çizgisi değildir yaKuruma çizgisi gibi duyuyor ama yenile yarın eğer varsa bu çizgi daha net görünür canım
işte ben o kadar kurmuşum kendimi tek çizgiye tek çizgi gördüm uzaktan bakmadım bile yamam dedim negatif dikkatli bakmadım sonra atacakken atmayım ya dedim durdum durdum öyle baktım bunu gördüm yani aslında zaman geçince geçersiz diyorlar amaGebelik gibi görünüyor bana görede testi yaptıktan kac dk sonra silik cizgi cikti
Hiç bu testlerden yapmadım ben erken gebelık testlerı bellı eder en ıyısı kan tahlılı yaptırmak inşAllah gebelıktır Allah kımsenın kucagını boş bırakmasınİnşallah vardır ya kırmızı canlı bi renkse adettir diyorlar Rabbim hepimize nasip etsin benimde içim içimi yiyor test yaptım ve çok zor gözüken bir çizgi görüyorum resimde belli olmuyor sanki ama elime aldığımda görebiliyorum inşallah vardır atayım mı bak bişey desen sen de görüyor musun çiGi gözükse bile umudum pek yok benim testler yanlış oluyor diyorlar erken gebelik testleri
Ama adetım 3 gun gectıkten sonra oldu adetten önce olmuyormu ve cok sancılı gecırıyorumYerleşme kanaması olabilir yarın hemen test yap evde idrar testi eger ki cikarsa kan ver hemen
Adet zamanina da denk gelebiliyor arkadasimin ki adet gununde 1 gun sonra oldu yerlesme kanamasiAma adetım 3 gun gectıkten sonra oldu adetten önce olmuyormu ve cok sancılı gecırıyorum
2 gun sonra normal testlerden yap birdeİnşallah kuruma çizgisi değildir yamiyom var bende çok ve hızlı büyüyor çoğalıyor dr gebe kalmaya bak hemen dedi
işte ben o kadar kurmuşum kendimi tek çizgiye tek çizgi gördüm uzaktan bakmadım bile yamam dedim negatif dikkatli bakmadım sonra atacakken atmayım ya dedim durdum durdum öyle baktım bunu gördüm yani aslında zaman geçince geçersiz diyorlar ama
Çoook teşekkür ederım bılgılendırdıgınız ıcnAdet zamanina da denk gelebiliyor arkadasimin ki adet gununde 1 gun sonra oldu yerlesme kanamasi
Şuan hastaneyneye gidiyorum bakalım hayırlısı artık cok teşekkür ederim inşLalah vardır dıye bır umutleTest yapmalısın varsa çıkar zaten. Hayırlısı canım
Merhaba sonuç nedir acaba öğrenebildiniz mi?Şuan hastaneyneye gidiyorum bakalım hayırlısı artık cok teşekkür ederim inşLalah vardır dıye bır umutle
Keske bi doktora gitseydiniz bugün yada once evde idrar testi yapsaydinizBenim adetim 3 gün gecikti 4 günü acık pembemsi leke leke şeklinde kan geliyor kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çok şiddetli geçiyor yaşayan var kı bu durumu. Ve biz çocuk düşünüyorduk 7 aydır ilk defa bu kadar kötü oldum. Yardımcı olun lütfen
InsAllahŞuan hastaneyneye gidiyorum bakalım hayırlısı artık cok teşekkür ederim inşLalah vardır dıye bır umutle
Sizin yerinize ben heycanlandim insAllah hamilesinizdirŞuan hastaneyneye gidiyorum bakalım hayırlısı artık cok teşekkür ederim inşLalah vardır dıye bır umutle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?