• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı çok şiddetli geçiyor.

Merhaba sonuç nedir acaba öğrenebildiniz mi?
Benimde 3 gündür lekelenmem oluyor. Adet günümden 1 gün önce başladı. Çok fazla sancım var. Negatif görürüm diye test yapmaya korkuyorum.
Sizinkine benziyor.
Durum nedir acaba ne çıktı?
Korkma bence yerleşme kanaması olabılır stres yapma adetınon gecıkmesını bekle 7 gun somrada adet olmazsan test yap benım malesef tutmamıs sokuldum bu ay ogne vurulucam hayırlısı artık haberlerınızı bekliyorum sııznde 😊🤲

Sizin yerinize ben heycanlandim insAllah hamilesinizdir😊benim adetime 3 gun var ama hic bir belirtim yok bu ayda olmadı sanirim😔
Ya kurban olurım benım de malesef olmadı klomene başlattı doktor umıdını kesme hıc bır zaman ovolosyon testıne başlarsın sende takıbe alırsın yumrutakamayı canım güzek haberlr beklıyorum sendende 🤲😊❣️

Korkma bence yerleşme kanaması olabılır stres yapma adetınon gecıkmesını bekle 7 gun somrada adet olmazsan test yap benım malesef tutmamıs sokuldum bu ay ogne vurulucam hayırlısı artık haberlerınızı bekliyorum sııznde 😊🤲
Hepimiz için hayırlısı inşallah teşekkür ederim sizinde hayırlı haberleriniz olsun sağlıkla..

Back
X