Yüklemiş olduğum fotoğrafı gördünüzmü onun içinde görüşünüzü alabilirmiyim.Gec döllenme olabilir kan verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Genellikle idrar testleri yanılabiliyor.
Hakkında hayırlısı
Öncelikle merhaba,
Adetim her ayın 12’si düzenli oluyordum gebe kalmak istediğimiz için 2018’aralık ayının 18’inden itibaren çalışmalara başladık fakat şuan adetim geçmesine rağmen test miratech iyisi diye aldığımız test’dede birşey çıkmadı ne zaman belli olur ? Ek olarak test’in resmini atacağım belli belirsiz bir cizgi var umarım hayırlı haberler verirsiniz çok teşekkür ederim.
Merhaba o güzel yorumun için teşekkür ederim Bugün sabah yaptım yani ( 14.01.2019 saat;07.30)’da yaptım ?Belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor ama ne zaman belirdi bide o önemli aslında en temiz sonuç kan tahlili vermek
Merhaba o güzel yorumun için teşekkür ederim Bugün sabah yaptım yani ( 14.01.2019 saat;07.30)’da yaptım ?
Ortalama 7-8 dakika sonra gözüktü gibi oldu kurumamıştı daha o idrarı çektikten sonraKuruduktan sonra o çizgi çıktıysa gebelik olmaz ama hemen bir belirmeye varsa yeni yeni oluşuyor demektir. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bebeğiniz sizinledir
Ortalama 7-8 dakika sonra gözüktü gibi oldu kurumamıştı daha o idrarı çektikten sonra
çok teşekkür ederim evet bir tanede kaset tipi test aldık bakalım sabah 4 gün olucak geçikmede inşAllahhhh olurBende heyecanlandım nedense :)
İnşLlh inşAllah güzel düşünün güzel olsunçok teşekkür ederim evet bir tanede kaset tipi test aldık bakalım sabah 4 gün olucak geçikmede inşAllahhhh olur
Öncelikle merhaba,
Adetim her ayın 12’si düzenli oluyordum gebe kalmak istediğimiz için 2018’aralık ayının 18’inden itibaren çalışmalara başladık fakat şuan adetim geçmesine rağmen test miratech iyisi diye aldığımız test’dede birşey çıkmadı ne zaman belli olur ? Ek olarak test’in resmini atacağım belli belirsiz bir cizgi var umarım hayırlı haberler verirsiniz çok teşekkür ederim.
Test bozuk malesef, elinizde başka test varsa testi tekrarlayın bence. Dün yaptığınız testteyse çok silik bir çizgi var sanki. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olurEvet buda bugün sabah yaptıgım normal test
Evet bir arkadaşıma attım oda öyle söyledi test bozuk sanki dedi ve tekrarlamadım ve halen hasta’da olmadımTest bozuk malesef, elinizde başka test varsa testi tekrarlayın bence. Dün yaptığınız testteyse çok silik bir çizgi var sanki. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?