Gebeliğe Hazırlık Adetim 3 gün geçikti ama negatif sonuç?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
Öncelikle merhaba,
Adetim her ayın 12’si düzenli oluyordum gebe kalmak istediğimiz için 2018’aralık ayının 18’inden itibaren çalışmalara başladık fakat şuan adetim geçmesine rağmen test miratech iyisi diye aldığımız test’dede birşey çıkmadı ne zaman belli olur ? Ek olarak test’in resmini atacağım belli belirsiz bir cizgi var umarım hayırlı haberler verirsiniz çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• 756346D6-6CA9-42BA-A9F8-0E4A8D433542.jpeg
    756346D6-6CA9-42BA-A9F8-0E4A8D433542.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 91
Gec döllenme olabilir kan verip sonucu öğrenebilirsiniz.
Genellikle idrar testleri yanılabiliyor.
Hakkında hayırlısı

Canım çizgi görmüyorum ama bu yarın çıkmıyacak diye birşey yok
idrarda çıkmayıp kanda çıkan gebelik çok..
Sabah ilk idrarla yapmak lazım..
Ama anca değerler yükselebiliyor ..en iiisi kan verip sonuca bakmak ..sağlık ocagından iste sabah ilk iş olarak yaptır bakalım..:nazar:

Öncelikle merhaba,
Adetim her ayın 12’si düzenli oluyordum gebe kalmak istediğimiz için 2018’aralık ayının 18’inden itibaren çalışmalara başladık fakat şuan adetim geçmesine rağmen test miratech iyisi diye aldığımız test’dede birşey çıkmadı ne zaman belli olur ? Ek olarak test’in resmini atacağım belli belirsiz bir cizgi var umarım hayırlı haberler verirsiniz çok teşekkür ederim.

Belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor ama ne zaman belirdi bide o önemli aslında en temiz sonuç kan tahlili vermek ;)

Merhaba o güzel yorumun için teşekkür ederim Bugün sabah yaptım yani ( 14.01.2019 saat;07.30)’da yaptım ?

Kuruduktan sonra o çizgi çıktıysa gebelik olmaz ama hemen bir belirmeye varsa yeni yeni oluşuyor demektir. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bebeğiniz sizinledir ;)

Öncelikle merhaba,

Merhaba benimde bugun 4.gun gecikmem ama senin gibi test yaptim negatif cikti. Adet belirtim asla yok ve.adetlerim hep duzenli hic gecikme olmazdi. Bugun negatifi gorunce emin olmak icin kan tahlili verdim yarin cikacak sonucu eger hamile degilsem en azindan dr gidip neden adet olamadigimi ogrenirim

Evet buda bugün sabah yaptıgım normal test

Eklentiler

• 12970F48-5166-444B-B20C-8C666AFB581C.jpeg
    12970F48-5166-444B-B20C-8C666AFB581C.jpeg
    157,1 KB · Görüntüleme: 40
Test bozuk malesef, elinizde başka test varsa testi tekrarlayın bence. Dün yaptığınız testteyse çok silik bir çizgi var sanki. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur
Evet bir arkadaşıma attım oda öyle söyledi test bozuk sanki dedi ve tekrarlamadım ve halen hasta’da olmadım

Back