Adetim 20 gün gecikti 😕

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Merhaba. 20 gün geçti idrar testim negatif. Sizce hamile olmuş ola bilir miyim? İlk defa başıma geliyor bu kadar gecikme. Şu idrar testleri neden bu kadar zayıf yaaa?

Yoo idrarda beta 10ken bile görüyorum dandik test olsa bile onla alakası yok bence. En son ilişki ne zaman oldu? Gecikme var diyosun da yumurtlama takibi yaptın mı takvime göre mi bunlar önemli. Yoksa 20 gün gecikmeyle nerden baksan iki aylık hamile sayılırdın anlaşılırdı o da

Benim döngüm 35 gün. 21-22.gün yumurtlamam oldu. 3.haftada yumurtlamam oluyor.

Neden kan testi yapmıyorsunuz

Benim döngüm 35 gün. 21-22.gün yumurtlamam oldu. 3.haftada yumurtlamam oluyor.
Tamam işte 20 gün geciktiyse 2 aylık hamile sayılırsın nerdeyse. Son adet tarihine göre hesaplanır. Yumurtlama olduğundan eminsen tabi canım

Tamam işte 20 gün geciktiyse 2 aylık hamile sayılırsın nerdeyse. Son adet tarihine göre hesaplanır. Yumurtlama olduğundan eminsen tabi canım
Ama yumurtlama geç olduğunda geç döllenme oluyor diyorlar. Neden göstermiyor acaba?

Ama yumurtlama geç olduğunda geç döllenme oluyor diyorlar. Neden göstermiyor acaba?
Evet yumurtlaman geç olduysa adetin de gecikir. 20 gün gecikmen de olmamış olur. Tam tarihini bilmiyorsun ki yumurtlamanın takvimden bakıyorsun. Bu yüzden beklemen lazım.

geç yumurtalama geç adet olmak demek. takvime inanmayın kimse takvimin dediği gün yumurtlamaz herkesi bünyesi farklı. ovulasyon testi kullanın

Geç yumurtlayanlarda başka oluyor 1-2 hafta geç hesaplanıyor
Hayır yumurtlamadan sonra 15. Gün adet olunması gerekir. Geç yumurtlama yumurtamanın geç olması demek zaten tutunmanın değil

Evet yumurtlaman geç olduysa adetin de gecikir. 20 gün gecikmen de olmamış olur. Tam tarihini bilmiyorsun ki yumurtlamanın takvimden bakıyorsun. Bu yüzden beklemen lazım.
Eylül'ün 1-i gibi pik oldu en koyu gün ilişki de oldu o gün. Ayın 13-14ü pembe lekelenme 17si hafif 2 damla kan geldi ondan sonra hep beyaz süt gibi akıntı 24ne kadar devam etti karnim da hala ağriyor duruyor. Ben en fazla kaç gün gecikmeliyim ki çift çizgi çıksın?

geç yumurtalama geç adet olmak demek. takvime inanmayın kimse takvimin dediği gün yumurtlamaz herkesi bünyesi farklı. ovulasyon testi kullanın
Yapmıştım. O yüzden söylüyorum. 3.hafta yumurtlamam olur. Ondan 14-15 gün sonra adet olurum hep

Eylülün 1i pikse üstüne 15 sayıcaksın adet günün o zaman zaten. Hesaplaması öyle yani. Beyaz süt gibi akıntı enfeksiyon belirtisi gecikmede ondandır büyük ihtimal. Yumurtlamanı biliyorsun madem geç döllenme söz konusu olamaz.

Yo enfeksiyon yok test yapmışlardı. Acaba yerleşme olmuşsa adet günüme denk gelir mi? Yani 13-14ü pembe leke oldu da. Evet hesaplayınca 7 hafta 5 günlük hamilelik oluyor. İdrarda çıkmaya bilir mi? Doktora gittim o da ya haptandır dedi ya da çocuktan. O yüzden ilaç verdi adet sökturucü. 10 gün kullan dedi sonra 1 hafta bekle dedi ondan sonra ultrasona yazdı. Yani emin olamadi o da. Ama ben önceleri de hap kullanıyodum hiç gecikmemiştim. Duphaston

Canım önce şunu bilmelisin ki yumurtlamanı biliyorsan ve o tarihten 15 gün sonra adet olmadıysan ya hamilesindir testte çıkar ki bu da dediğine göre 15 eylüle gelir, yani 15 eylülde sen 1 aylık hamile olmalıydın. Ya da klasik bi gecikme yaşıyorsun. Bu stresten, enfeksiyondan ve ya çatlayamamış bi yumurtandan olabilir. Sen yumurtlama belli diyorsun ama gecikme hesaplıyorsun. Başka bi doktora git bence

Bilemedim vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…