• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gün gecikti 😕

Ama ben testi negatif olanları da okumuştum burda😕
Yumurtlaması geciktiyse adeti de gecikir. Kişi zanneder ki gecikme yaşıyorum hayır gecikme değil o yumurtlaması geç olduğu için döngüsü değişmiştir. Senin yumurtlama belli daha nasıl anlatılır bilemiyorum gerçekten.

Yumurtlaması geciktiyse adeti de gecikir. Kişi zanneder ki gecikme yaşıyorum hayır gecikme değil o yumurtlaması geç olduğu için döngüsü değişmiştir. Senin yumurtlama belli daha nasıl anlatılır bilemiyorum gerçekten.
Şimdi anladım. O zaman gebelik yok yani

Şimdi anladım. O zaman gebelik yok yani
İnşallah vardır ama sanmıyorum doktorun da söktürücü vermiş zaten kullan ve muayene ol derim hormon tahlillerini yaptır, pco var mı baktır. Tez vakitte kal inşallah

Merhaba. 20 gün geçti idrar testim negatif. Sizce hamile olmuş ola bilir miyim? İlk defa başıma geliyor bu kadar gecikme. Şu idrar testleri neden bu kadar zayıf yaaa? :işsiz:
Kan testi yaptır canım . Korkmana gerek yok zaten idrarda cıkmamıs beklentiye girme Kanda cıkarsa süpriz olur . Hakkında hayırlısı olsun ❤️

Geç yumurtlayanlarda başka oluyor 1-2 hafta geç hesaplanıyor
yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun. sen adetım 20 gun gecıktı dıyorsan yumurtlamadan sonra 34 gun gecmıs demek oluyor. o yuzden gecıkme olayına hıc takılmadan cevap verıyorum senın yumurtlamandan sonra en gec 14. gun testte muhakkak cıkar. ve yumurtlama tarıhını tam bılıyorsan tabı bılmıyorsan onu bız de bılemeyız :)

valla 70 gün adet olmadığımı bilirim.
pko var sanırım sizde. 17 eylülde olan o iki damla adet olabilir. yumurta tam çatlamamış olabilir.
7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor valla ultrasonda görünürdü.

şöyle bir şey olabilir bir daha yumurtlamış olabilirsiniz adet görmeden.
duphaston gebelik yoksa rahmi temizler, gebelik varsa bebeğin tutunmasını güçlendirir.
ama gebelik yoksa adet gördürür size merak etmeyin.

Eylül'ün 1-i gibi pik oldu en koyu gün ilişki de oldu o gün. Ayın 13-14ü pembe lekelenme 17si hafif 2 damla kan geldi ondan sonra hep beyaz süt gibi akıntı 24ne kadar devam etti karnim da hala ağriyor duruyor. Ben en fazla kaç gün gecikmeliyim ki çift çizgi çıksın?😕
Ben gecikmeden test yaptım iki çizgide kıpkırmızıydı . Bir doktora gitmenizi tavsiye ederim

Back