Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ama gelen pembe lekeler kafamı karıştırdı, en iyisi test yapmakAdetin gecmis canım var ise silikte olsa çıkar.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Yerleşme kanaması da olabilir canım ki inşallah öyledir.Amin inşallah ama gelen pembe lekeler kafamı karıştırdı, en iyisi test yapmak
İnşallah canım ben dahil Allah isteyen herkese nasıp etsinYerleşme kanaması da olabilir canım ki inşallah öyledir.
Hayırlı haberlerini okumak nasip olsun inşallah![]()
Amin arkadaşım aminn inşallah.İnşallah canım ben dahil Allah isteyen herkese nasıp etsin![]()
HamileyimmmYerleşme kanaması da olabilir canım ki inşallah öyledir.
Hayırlı haberlerini okumak nasip olsun inşallah![]()
Gozun aydin cnmHamileyimmm ❤❤
Çok tesekürr ederim Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinGozun aydin cnm
Amin canimmkac aylikÇok tesekürr ederim Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Sat göre 5 haftalık oluyor. Cuma test yaptım beta hcg 273 tuAmin canimmkac aylik
Yeni masallah ne guzel darisi isteyen herkese olsun canm dikkat et artikSat göre 5 haftalık oluyor. Cuma test yaptım beta hcg 273 tu
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah RabbimHamileyimmm ❤❤
Çok sağol öğrendiğim an, Allahım isteyen herkese nasip olsun diye dua ettim zatenYeni masallah ne guzel darisi isteyen herkese olsun canm dikkat et artik
Amin inşallah inşallahGözün aydın canım, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim![]()
Bilemeyiz ki canım kaçakla hamile kalanı cok duydum.Bayanlar bence eşimle prezarvatif ile korunarak beraber oldum. Tam birleşme olmadı. Ayrıca kondom delik falan da değildi. Ama adetim 10 gün gecikti. Bu aralar baya stres yaptım ve beslenme düzenim aşırı değişti. Şuan sürekli beyaz akıntı geliyor. Hamile olma şansım yok bence ama bilemedim
Ay deme öyle. Hiç istemiyoruzzzBilemeyiz ki canım kaçakla hamile kalanı cok duydum.
Seninde vardır inşallah.![]()
Çıkar benceŞey birde ultrasonda hamileysem çıkar mı ? 6-7 haftalık olmuş olacak