- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
İnşalllah, Allah razı olsun canım eşimi beklicem oda yetişirse alabilir ve yeni farlettim idrarda afedersin köpürme oldu bildiğin kocaman baloncu şeklindeMerhaba canım öncelikle kısa sürede inşallah güzel haber alırsın. Erken gebelik testinde öğrenebilirsin. Ben o şekilde öğrendim adet olacağım gün silik çizgi cıkmıştı. Ben de hiç bir belirti yoktu,Evet ben hamileyim diyeceğim. İnşallah gebelik vardır
Neden test yapmıyorsunKızlar ben hala adet olmadım testte yapmadım
Daha önce 10/14 gün gecikmmelerim oldu negatifi gördüm 2 yıldır korkuyorm tekrar negatiftir diyeNeden test yapmıyorsun
Yaptım bu şekilde çıktı yineNeden test yapmıyorsun
Ben bişey fark edemedim belki telefondan görünmüyor sen fark ettinmi varmı çizgiYaptım bu şekilde çıktı yine
Dikkat ettim ama göremedim bende yine hüsrannBen bişey fark edemedim belki telefondan görünmüyor sen fark ettinmi varmı çizgi
Normalde düzene girdi ama güvenemiyorumda işte sağol canım Allah razı olsun, Rabbim kimsenin kucğaını boş bırakmasın ❤Eğer adet döngün düzenliyse biraz daha bekle testte hemen çıkmayabilir. İstersen kan testi yap rabbim gönlüne göre versin
Amin. Sonuç ne olursa bizimlede paylaşırsan seviniriz canımNormalde düzene girdi ama güvenemiyorumda işte sağol canım Allah razı olsun, Rabbim kimsenin kucğaını boş bırakmasın ❤
İnşallah canım haber veririm tabikiAmin. Sonuç ne olursa bizimlede paylaşırsan seviniriz canım
Dualarım seninle canımİnşallah canım haber veririm tabiki
Allah bir değil bin kere razı olsunn ❤❤Dualarım seninle canım
Sendende❤❤Allah bir değil bin kere razı olsunn ❤❤
Yok kuzum ne adet oldum ne de test yaptım, olsaydı çıkardı diye düşündüm çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki olduCanım naptın adet oldunmu, olmadıysan test yaptınmı
Nasıl dayanıyorsun yapsana test. Hem sana bişey söylimmi benim bir defa ilişkiyle oldu.Kaç gün geçti gününYok kuzum ne adet oldum ne de test yaptım, olsaydı çıkardı diye düşündüm çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?