- Konu Sahibi ozlemgundogan
-
merhaba canım bende 2008 yılıda evlendim bende bebekleri çok severim ilk zamanlar eşimde istemedi istediği zamanda 9 ay uğraştık olmadı doktora gittik hiç bir sorun yok ben işe başladım bebek kelimesini bile duymak istemiyordum herkez soruyordu bıkmıştım insanlardan olmuyor biz kısırız diyordum düşün artık okadar sinir olmuşum bende 2008 yılında kasım 13te adet olmuştum aralıkta ılmayınca bendeki sevinci görsen allahım gitmediğim doktor kalmadı hepsi aynı söz bebek yok 2009 ocak 7 adet oldum hayatımın en zor kanamasıydı tam 8 gün sürmüştü 2 gün adet olan ben yıkılmıştım eşim doktora gidelim dediğinde eşime istemiyorum çocuk felan demiştim allahım ne günlerdi tabi her ay hamilelik telaşıyla alınan kilolarımda cabası sadede gelelim şubat ayında adet olmadım ayın 16 da eşimin zorlamasıyla test yaptık pozitif doktora gitmeye korkuyordum artık 20 de doktora gittiğimizde 7 haftalık gebe olduğumu öğrendik şimdi bir kızım var. bunu sana anlatmamım sebebi seni okadar iyi anlıyorumki bence biraz kendini dinle gebelik konusundan birazda olsa uzaklaşmaya çalış insanların seni üzmesine izin verme inanki bunlar bebek olmamasında çok büyük bir etken birde yine adetin 2 gün geçmiş eşin dışında kimseyle paylaşma nezaman doktora gittin bebeğinin kalp atışlarını duydun ozaman herkese söyle ben anneme bile bebeğin kalp atışlarını duyduğumda söylemştim benden sana tavsiye belki sana tuhaf gelicek ama buna inan inşallah bu sefer meleğin seninledir o minicik kalbi seninle birlikte atıyordur hamileyim bebeğimi kalp atışlarını duydum demeni sabırsızlıkla beklicem kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?