• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 19 gün gecikti :(( nerdeise 2. adet günüm geldi hala olmadım :(((

yazgiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
140
5
118
Kırıkkale
adetim 19 gün gecikti her ay muhakak 22 -23 gün arasında oynardı bu ay 19 gün gecikti midemde yanma ve kasıklarımda kramp var idrar testi yaptım negatif çıktı :( ama belirtilerde çook belirgin yaşlı bi ebeye gittim gebe olduğumu söyledi eşimin işlerinden dolayı henüz kan testi yaptıramadım pöff iyice kafam karıştıııı :(((((((((((((((((((((((((((

idrar testi ni en son ne zaman yaptin
ebe dedigin ki$i altdan muayene ettimi?
ebeler jinekolog kadar tecrubelidir ama yinede dr hamilesin demeden kendini kaptirma derim ..
bi an once dr a gitmen lazim, adet gecikmesi nin sebebi sadece gebelik deilki, kist olur, hormonlar bozulur, stresden olur say say bitmez ..

SLM canım ebeye idrar verdnmi yoksa şikayetlerine göremi dedi hamilesin diye

ebeler jinekolog kadar tecrubelidir ama yinede dr hamilesin demeden kendini kaptirma derim ..
bi an once dr a gitmen lazim, adet gecikmesi nin sebebi sadece gebelik deilki, kist olur, hormonlar bozulur, stresden olur say say bitmez ..

alttan bakmadı idrar testi de yapmadı rahime dokunarak memelerine dokunarak biraz bastırıyor öyle söylüyor bide adet uzun yolda söklür diye biliyorum ben 4 saat yol gittim geldim yine tık yok :S doktora gideceim ama eşimin işi nedeni ile ertelenip duruyor :((

testi 1 buçuk hafta önce yaptım

Kizlar bnmde bgndu adet gunum olmadi ucgundr yaptgm testlerde negatiffff ustelik normalde cok fazla adet belirtileri yasarkn bu ay hic yokkkk ne bu simdiiii

Kizlar bnmde bgndu adet gunum olmadi ucgundr yaptgm testlerde negatiffff ustelik normalde cok fazla adet belirtileri yasarkn bu ay hic yokkkk ne bu simdiiii

bi kaç gün bekle gelmezse git kan testi yaptır canım negatfse doktora git :S benm 26 gün gecikti çikolata kistim büyüyormuş :((((( doktora git lütfen

normalde adetim düzenlidir.fakat 5 gündür adet olamadım.adet gecikmesinden 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı.adet dönemim yaklaştığında göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı olurdu.hiç bir ağrı yok şu an.buna karşılık mide bulantım baş dönmem uyku hali baş ağrısı gibi hamilelik belirtileri de yok.sizce nedeni ne olabilir tehlikeli bi durum mudur?bi de yolculuk yaptım .çevre şartlarım değişti bu çok fazla etkiler mi?

Mrb.cok acil yardım ederseniz 4 haziranda regl oldum 8 haziranda erkek arkadsımla iliskiye girdik korunmasıZ 9 hazirandada ertesi gün hapı kullandım bugun 10 temmuz ve ben hala regl olmadım hamile olabilirmiyim nzmn test yapmalıyım ltf yardımcı olun

Mrb.cok acil yardım ederseniz 4 haziranda regl oldum 8 haziranda erkek arkadsımla iliskiye girdik korunmasıZ 9 hazirandada ertesi gün hapı kullandım bugun 10 temmuz ve ben hala regl olmadım hamile olabilirmiyim nzmn test yapmalıyım ltf yardımcı olun

sabret canım ertesi hapları çok tehlikeli ondan kaynaklanan bi neden olabilir. ama umarım deilsindir yaptığın çok yanlış ve ayıp keşke evliliği bekleseydin.. eczaneye git bi gebelik testi al 1 2 tl bişey zaten

Back