- 19 Ekim 2009
- 196
- 80
-
- Konu Sahibi cococookie
Darısı başımaBenim de silikti iki gün sonra tekrar yaptım bira koyulaştı gibi kan verdim bakalım bekliyorum
İnşallahDarısı başımaİnşallah bebişine kavuşursun Haber ver olur mu?
Sonuç neHayır yaptıramadım. Yurtdışında yaşıyorum. Burda isteğe bağlı kan testi yapmıyorlar. Bekliyorum biraz daha aile hekimine gidicem.
Halen adet olmadım. 26 gün gecikti. BAT’ı bekliyorum iki gün sonra. Haftaya gideceğim doktora. Test de yapmıyorum. Hiçbir belirti yok zaten. Muhtemelen stresten yumurtlamadım. Ondan adet olmadım.Sonuç ne
allah Allah aslan pençesi çayı vs denediniz miHalen adet olmadım. 26 gün gecikti. BAT’ı bekliyorum iki gün sonra. Haftaya gideceğim doktora. Test de yapmıyorum. Hiçbir belirti yok zaten. Muhtemelen stresten yumurtlamadım. Ondan adet olmadım.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum artık. Adetimin söküleceği varsa gecikmesin diye. Kist vs de yok bende bildiğim kadarıyla. Yaşlanıyorum herhalde yaallah Allah aslan pençesi çayı vs denediniz mi
peki bu kadar gecikme neden dr gorundunuz mu ??Selam kızlar:) Açılmış konuların sonucunu yazmadıkları için ben açtığım konunun sonucunu yazmak istedim. Son Adet tarihim 17 Hazirandı. İdrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı. İki gün önce doktora gittim idrar testi yaptı negatif çıktı. Bugün son adet tarihimin ilk gününden itibaren saydığımda 65. gün ve adet oldum. Parlak kırmızı kanamam oldu. Adet olmadan önceki 3 gün göğüs uçlarım çok acıdı bu arada :) Herkese sağlıklı günler.
Durumunuz neymiş ?Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettimadetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam çok teşekkürler.
Kızlar 1 gün adet gecikmesi yaşadım test yaptım sizce hamilemiyimİlk hamileliğimde bir gün gecikmeyle koyu çift kırmızı çizgiyi görmüştüm. Şimdiye kadar ikinci çizginin koyu çıkması gerekmez miydi ki?