- 19 Ekim 2009
- 196
- 80
- Konu Sahibi cococookie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik dahi olsa pozitif, hayirli olsun, Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.Selam herkese!! Adetim her ay düzenli olur. Bazen 2-3 gün gecikir yada erken gelir. 38 yaşındayım. Bir çocuğum var. Bu ay 18 gün gecikti. Dün yaptığım test fotoğrafta göründüğü gibi silik çizgi. Yurtdışında yaşıyorum. Hastaneye aile hekimi onayı olmadan gidemiyoruz. Kan testini de dilediğimiz zaman yaptıramıyoruz. Sizden yorum bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
İlk hamileliğimde bir gün gecikmeyle koyu çift kırmızı çizgiyi görmüştüm. Şimdiye kadar ikinci çizginin koyu çıkması gerekmez miydi ki?Silik dahi olsa pozitif, hayirli olsun, Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun var
Gec dollenme olmus olmali bu nedenle silik olmasi normal.İlk hamileliğimde bir gün gecikmeyle koyu çift kırmızı çizgiyi görmüştüm. Şimdiye kadar ikinci çizginin koyu çıkması gerekmez miydi ki?
Allah’ım inşallah Teşekkür ederimGec dollenme olmus olmali bu nedenle silik olmasi normal.
Hayırlı olsun var
Geç döllenme gibi duruyor inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun kan testi yaptırın
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Şimdiye çoktan çizginin koyulaşmış olması gerekirdi. Bi yandan da insan ümitleniyor.2 gün sonra testi tekrarlayın sağlıklı bir gebelik ise koyulaşır
18 gün geçikme için çizgi çok silik geç döllenme olabilir.
Amin inşallah Burada kimsemiz yok. Bi kardeşi olmasını çok istiyorumGeç döllenme gibi duruyor inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun kan testi yaptırın
İnşallah canım çok şükür bir evladınız var birde kardeş geliyor daha ne olsunAmin inşallah Burada kimsemiz yok. Bi kardeşi olmasını çok istiyorum
Biz daha silik cizgilerle umutla bekliyoruz canimAmin inşallah Burada kimsemiz yok. Bi kardeşi olmasını çok istiyorum
Çok şükür Dua ederken hep “Allah’ım önce hiç anneliği tatmamış olanlara ver” diye dua ettim, ediyorum.İnşallah canım çok şükür bir evladınız var birde kardeş geliyor daha ne olsun
Allah önce evlat hasretiyle bekleyen annelere nasip etsin. Allah sizin de yardımcınız olsunBiz daha silik cizgilerle umutla bekliyoruz canim
Allah sagsalim kucana alnayi nasip etsin
Hayır yaptıramadım. Yurtdışında yaşıyorum. Burda isteğe bağlı kan testi yapmıyorlar. Bekliyorum biraz daha aile hekimine gidicem.Kan testi yaptırdınız mı