ADETİM 17 GÜN GECİKTİ TESTLER NEGATİF EŞİM AZOSPERMİ

nuritella

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
24
5
6
30
Merhaba arkadaşlar , umarım benimle aynı durumda olanlar vardır.
Benim eşim azospermi yaklaşık 1 yıl önce öğrendik bi kaç ay tedavi olduk ama bir gelişme olmamıştı en son. Zaten sebebi de belli değil.
Gelelim konuya 17 günlük adet gecikmem var daha önce hiç gecikmezdim bi kaç gün mevsim değişikliği vs hariç. Tabi herşey Allah tan . Gecikmenin 7.kan testi yaptırdım sonuç 1,20 gebelik yok . Tarlusal verdi kullanmadım nasılsa gelecek diye. Baktım gene gelen yok ben iyice rahatsızım kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok tekrar test yaptım gecikmenin 13. günü tekrar yok sonuç 1,20 . Şimdi tarlusal a başladım .
Bu durum neyden kaynaklanabilir başına böyle bir durum gelen var mı

bu arada doktorla görüştüm tabii şuan bir sorun görünmüyor adetin 2. günü gel kan bakalım dedi. bir de smear testi yaptık sonuç negatif çok şükür.

Mevsimsel olabiliyor ya da stres kaynaklı da olabiliyor kist enfeksiyon vs olup olmadığına baktıysa doktorunuz her kadın için yılda 1-2 adet gecikmesi olabilecek şeymiş sıkıntı yoktur

mevsim geçisini geçen ay yaşamıştım aslında 4 gün gecikmeli olmuştu üst üste de anlamadım ki ..

Ben de son adetimden 50 gün sonra regl oldum. İlk defa bu kadar geciktim adetim düzenlidir. Kan idrar negatif, tabi bir umut bekledim hamilemiyim diye… malesef hayal kırıklıgı negatif görmeme rağmen yine de umut ettim. Oluyor böyle yılda bir iki kere normalmiş

insallah dileginiz olur bekleyen herkez icin 30 yasindayim ilk defa basima geldi valla

Kan tekrarı yaptınız mı?

merhaba
hayır yapmadım eşim azosperm çokta umutlanmadım açıkçası
Testi böyle çıkıp 3 4 gün sonra gebe olduğunu öğrenen çok bence kan verin eşinizde problem olması fark etmez ben nice insanlara şahit oldum ne mucizeler gördüm ümidinizi kaybetmeyin

Testi böyle çıkıp 3 4 gün sonra gebe olduğunu öğrenen çok bence kan verin eşinizde problem olması fark etmez ben nice insanlara şahit oldum ne mucizeler gördüm ümidinizi kaybetmeyin
inşallah öyledir tabii. şuan tarlusal kullanıyorum herhangi bir gelişme yok bittiğinde olmazsam tekrar test yaptıracağım. inşaallah öyledir ümitlendim şimdi :)

inşallah öyledir tabii. şuan tarlusal kullanıyorum herhangi bir gelişme yok bittiğinde olmazsam tekrar test yaptıracağım. inşaallah öyledir ümitlendim şimdi :)
Tarsusal bebek varsa düşük yaptırır kullanmadan keşke bekleseydiniz bir daha test yapsaydınız

ya ben cok kararsız kaldım aksine tarlusal bebek varsa tutunmasını saglar rahme iyi gelir diyorlar
İnternetten hiç araştırdın mı Tarsusal adet olmak için veriliyor ben düşük yaptığımda içim temizlensin diye 1 paket bitirdim progestan tutunması için veriliyor sana doktor bu ilacı niye verdi adet ol diye verdi

okudum cok arastirdim hatta tarlusalla hamile kalan bile olmus anlayamadim simdi kuskulandim yarin test yapayim tekrar en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…