Adetim 13 gun gecikti

Elifugur2175

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
11
0
28
Selam hanımlar adetim tam 13 gün geçti, 5inci gün ve 10. Günde 2 kere kan testi verdim 0.100 çıktı ikiside alttan ultrason ile bakıldı bisey gözükmedi. Benim adetim hiç gecikmezdi ilk kez böyle oluyor ve bugun grip oldum çevrem ilaç içme diyor belki hamilesindir doktorlar görememiştir gibi şeyler söylüyorlar sizce soğuk algini biseyler icmelimiyim yoksa beklemelimiyim kafam çok karıştı. İlaç kullansam gerçekten hamileysem ve doktorlar gorememisse vicdan azabı çekerim lütfen bisey soyleyin

Gebe olduğunuzu sanmıyorum, 10.gün gecikmede kan testinde geç döllenme de olsa bir sonuç çıkardı. Biraz daha gecikirse doktorunuza danışıp söktürücü kullanabilirsiniz, grip olduysanız da ilaç kullanın bence

Burdan da çok fazla yorum okudum 13. Günde kan testinde çıkmayıp 17 hatta 20 gün sonra hamile olduğunu öğrenenler var cesaret edemiyorum ilaç içmeye ya ne bileyim

Selam hanımlar adetim tam 13 gün geçti, 5inci gün ve 10. Günde 2 kere kan testi verdim 0.100 çıktı ikiside alttan ultrason ile bakıldı bisey gözükmedi. Benim adetim hiç gecikmezdi ilk kez böyle oluyor ve bugun grip oldum çevrem ilaç içme diyor belki hamilesindir doktorlar görememiştir gibi şeyler söylüyorlar sizce soğuk algini biseyler icmelimiyim yoksa beklemelimiyim kafam çok karıştı. İlaç kullansam gerçekten hamileysem ve doktorlar gorememisse vicdan azabı çekerim lütfen bisey soyleyin
Hamile olsanız kesin çıkardı 13 gün çok fazla ayrıca alttan ultrasonla da gözükürdü. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız ve çok kotuyseniz sadece parol için. Parol hamilelikte kullanılan bir ilaç. Ve başka bir doktora daha görünün hamile olduğunuz yada olmadığınız kesinlestikten sonra ona göre bir tedavi uygulayın 13 gün fazla çünkü.

X