- 20 Mart 2019
- 62
- 70
- 29
-
- Konu Sahibi Esmanur2529
Bende ümitlenmek istemiyorum ama benim günüm normalde bir gün bile gecikmez. Birde bu ay içinde sadece adet olmadan önceki bir haftayı değerlendirebildik bu sebepten şüpheleniyorumNegatif cıktıysa bence hamile segilsindir ben 20 gün gecikiyordum1
Bebek yerini hazırlıyordurBende ümitlenmek istemiyorum ama benim günüm normalde bir gün bile gecikmez. Birde bu ay içinde sadece adet olmadan önceki bir haftayı değerlendirebildik bu sebepten şüpheleniyorum
Keşke öyle olsaBebek yerini hazırlıyordur
Bende bekledm canım bol bol dua et bebegin gününü bekliyor öyle düsünKeşke öyle olsaO kadar çok bekledik ki artık en son tüp bebeğe başvurucaz
İnşaallah canımDoktora gidin bence bizleride haberdar edin inşallah hamilesinizdir
İnşaallah canım hiçbir adet belirtim yok ama burada okuduğum hamilelik belirtilerindende hiç yok anlamadım gitti bugün 12. GünAdete yakin ilk yada ikinci yumurtlama olduysa eger
Adetiniz gecikebilir, son korunmasiz ilişki üzerinden 12 gun falan gecince hamilelik varsa belli olur, yoksada 14-16. Gun adet olunur,
Adetlerim duzenli dediniz muhtemelen adete yakın yumurtlama olmus. Insallah hamilesinizdir
Aynen öyle elimizden başka birşey gelmezbelkide gebesin dr gidince onu ögreneceksin allah bilir ,
hee değilsen zaten önüne bakarsın cnm
Bugun yine test yaptin mi pekiİnşaallah canım hiçbir adet belirtim yok ama burada okuduğum hamilelik belirtilerindende hiç yok anlamadım gitti bugün 12. Gün
Hayır en son 9 gün geçtiğinde yapmıştımBugun yine test yaptin mi peki
Bence doktora git en azından belirsizlikten kurtulursun
Insallah hamilelik vardir
Bence bi test yapın, ama en garantisi kan vermek,Hayır en son 9 gün geçtiğinde yapmıştım
Doğru söylüyorsunuz öyle de olabilir, nasip artık inşaallah Rabbim dualarımızı kabul ederBenim tam 1.5 ay geçmişti tamamen stres ben birde o ay yumurtamın çatladığı günü de biliyordum doktorum görüp söylemişti bence yinede çok ümitlenmeyin stres ve mevsim değişikliği tamamen etkiliyor benimde hiç gecikmem olmazdı ona rağmen 1.5ay adet göremedim ilaçlarla söktürdük.
Neden kan testi yaptırmıyorsunuzDoğru söylüyorsunuz öyle de olabilir, nasip artık inşaallah Rabbim dualarımızı kabul eder
Korkuyorum yine megatifi görmektenNeden kan testi yaptırmıyorsunuz