Adetim 10 gündür yok Hamilemiyim?

Eyisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
3
1
1
33
Arkadşlar erkek arkadaşım penisine dokunduktan sonra benim cinsel organıma parmağını soktu acaba o şekilde hamile kalma olasılığım varmı lütfen yardım edin. Zevk suyu bulaşmış olabilir eline bilmiyorum

Bisey olmaz canm bence :)

Keşke hamile kalmak korktuğun kadar kolay olsaydı hiçbir şey olmaz.tabiki o parmağında zevk suyu yerine sperm varsa ozaman işin rengi değişir.

Kalmış olabilirsin zevk suyunda da sperm vardır geçmiş olsun o zaman hamile olabilirsin test yao kan testi emin ol

Eger hamileysen tarih yazmis olucaksin . ceketini atsa hamile kalandan, ruzgarla hamile kalandan sonra parmaktaki zevk suyundan hamile kalira

Eger hamileysen tarih yazmis olucaksin . ceketini atsa hamile kalandan, ruzgarla hamile kalandan sonra parmaktaki zevk suyundan hamile kalira
Akşam aksma beni güldürdun Allah'a seni güldürsun valla ya iki senedir demedimiz yöntemler ilaçlar kalmasın kalamayak zevk suyu ile hamile kalmaya da ne biliyim yani olur bu olay

Akşam aksma beni güldürdun Allah'a seni güldürsun valla ya iki senedir demedimiz yöntemler ilaçlar kalmasın kalamayak zevk suyu ile hamile kalmaya da ne biliyim yani olur bu olay
3 seneye yakin duzenli iliski var amma velakin hamilelik yok. eger burdan bir hamilelik cikarsa tum parmaklar zevk suyuna bulunucak

Yani herkesin imtihanı veya herkesin yaşaması gereken şeyler farklı hayatlar sonuçta Sen böyle kaldında ben şöyle yapıyorum kalamıyorum demek yanlış şeyler bence Rabbim kim ne zaman olmasını istiyorsa çocugunun işte tamda o zaman nasip etsin inşallah ne önce nede sonra amin

Kesin hamilesindir.

Cnm şöyle diyim sevgili olmak farklı evli olmak evli olsa da desem eyw birşeyler deriz ama dahayasi bile küçüktür. Okul çağındadir belki sex düşünceleri kdar okulu dusunmuyolarsa bnde kb biraz buna tepkiyle karışık lafımı söylerim

Senin mi benim mi hiç ayaklari bile tepelere dikmemiz gerek kalmayacak
toto altina yastik koymaya son. Bir adet parmak bir adet herif biraz da su cadi kazani gibi oldu buda ver firina 3 ay sonrada doguruz cun ku nasil olur bu is cozulemez.

toto altina yastik koymaya son. Bir adet parmak bir adet herif biraz da su cadi kazani gibi oldu buda ver firina 3 ay sonrada doguruz cun ku nasil olur bu is cozulemez.
Bacım görüyon mu demekki bu iş böyle du bunu bizim heriflr yapıyım herif diyim yanlış yapiyoz sperm le değil zevk suyu bizim icjn sperm sende kalsın diyim 3 sene boşuna gitti demekki Doktorlar bile demekki yanlış biliyomus o kdr okul boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…