- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nesibe uyar
Kızlar hastanedeyim bekliyorum heyecandan olucem giricem birazdan doktorun yanina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi alttan bakması gerekirdi kistim hicbirseyım yok temiz dediCok garip canim ya neden adetin geciksin o zaman. Bu arada hamileysen de karindan gorunmez su anda zaten
Kist vs karindan gorunuyor mu bilmiyorum ama bebek ufakken cok zor. Yani belki hirmonlarinizda bir sey oldu regl olamadiniz o da bir ihtimal tabi ama hamilelik de ihtimal. Her halukarda moralinizi bozmayinDimi alttan bakması gerekirdi kistim hicbirseyım yok temiz dedi
Neyse hayırlısı neyse o olsun hepsi allahtanKist vs karindan gorunuyor mu bilmiyorum ama bebek ufakken cok zor. Yani belki hirmonlarinizda bir sey oldu regl olamadiniz o da bir ihtimal tabi ama hamilelik de ihtimal. Her halukarda moralinizi bozmayin
Tabi aminNeyse hayırlısı neyse o olsun hepsi allahtan
kanda gebe degilsin öylemiKızlar malesef gebe değilim ama hala olmadım hormon sonuclarimi anlamadım tabi sorun varmı yok mu diye
Evet değilim diğer sonuçlarda referans aralığına göre normalkanda gebe degilsin öylemi