- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nesibe uyar
Alamadım ki sabah arkadasin annesi rahatsızlandı onu hastaneye götürduk sonrada ise geldik mecbur yarın sabaha kaldı ya da akşam giderken alicam yapicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz boyle aynen devamHala aynıyim hiçbir şekilde bulantım falan yok ara ara başım çok hafif dönüyor adet olcak gibi ama gelmiyor tabiki göğüslerim sis hala akıntı devam
Yok öyle bir şey tabiki yapmadım ama mecbur kaldık arkadaşın burda kimsesi olmadığı için insanlık görevi gibi düşününSiz boyle aynen devamyaklasik 32-34 hafta sonra kucaginizda insallah
ya siz hamile olabilirsiniz diyoruz, arkadasin annesinden size de, bi de kadini kaldirmadiniz insallah
![]()
Yok canim tabi ki yardim edin, ben takiliyorum sadece ama arada su testi de bi yapsaydiniz nasil olurduYok öyle bir şey tabiki yapmadım ama mecbur kaldık arkadaşın burda kimsesi olmadığı için insanlık görevi gibi düşünün
İşte öyle ayak üstü olsa vericektim aklıma geldi ama işe gelmek zorundaydikHastaneye gitmisken iki dakka kan verseydiniz ya...![]()
Harika olurduYok canim tabi ki yardim edin, ben takiliyorum sadece ama arada su testi de bi yapsaydiniz nasil olurdu![]()
Aynen aynenHarika olurdubu gidişle galiba doğurduğum gün dicm aaa hamileymisim diye
![]()
Yapmadiniz di mi halaİşte öyle ayak üstü olsa vericektim aklıma geldi ama işe gelmek zorundaydik
Daha şimdi çıktık işten canım benimYapmadiniz di mi hala![]()
Allah askina bir nobetci eczane bul be kadinDaha şimdi çıktık işten canım benim
Hahahahahah:))) ya ben de çok merak ettim yap ve bize hemen söyleAllah askina bir nobetci eczane bul be kadinay ben catladim yeminle ben alip getircem testi
![]()
Sabah yapar yapmaz yazıcam bende artık catlicamHahahahahah:))) ya ben de çok merak ettim yap ve bize hemen söyle![]()
Sabahi neden bekliyorsunuz ki? İlk idrar icin miSabah yapar yapmaz yazıcam bende artık catlicam![]()
Kız yok sabah eczane hemen evin dibinde alicam yapicamSabahi neden bekliyorsunuz ki? İlk idrar icin miyahu cinsiyeti belli olcak cocugun nerdeyse
![]()
Nasip olursa sabah yapıcam nerdeyse çocuk doğucak ama bu sefer inat ettim yapmadım bekledimKizz yapmadinmi.hala test vallla iyi dayaniyorsun ben olsam karın ağrısına düşer acillik olurum orada öğrenirim![]()
Nasip olursa sabah yapıcam nerdeyse çocuk doğucak ama bu sefer inat ettim yapmadım bekledim![]()