- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 33
- Konu Sahibi Nesibe uyar
Kızlar yaptım negatifi hala adet olmadım ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi testlerden mi aldın canımKızlar yaptım negatifi hala adet olmadım ama
İsmi laboquickİyi testlerden mi aldın canım
5 tlydiİsmi laboquick
hmmm hormunlarin yeni duzeliyordur hayırlısı olsunKızlar yaptım negatifi hala adet olmadım ama
Yarın kan testi yaptiricamhmmm hormunlarin yeni duzeliyordur hayırlısı olsun
Yaptir tabiki insAllah iyi sonuc alirsin bide sürekli adet gecikmen oluyormuydu böyleYarın kan testi yaptiricam
Bu testler hep ya yanlış yada bozu çıkıyor. Bence kan testi yaptırım5 tlydi
Değil Hayır daha önce en fazla 1 hafta en fazla o daAlalalaa ben nedense cok emindim hamile oldugunuza. Duzensiz midir adetiniz
Sabah yaptiricamBu testler hep ya yanlış yada bozu çıkıyor. Bence kan testi yaptırım
Bir kan tahlili mi yaptirsaniz ya da erken gebelik testi alsaniz. Belki gec dollenmedirDeğil Hayır daha önce en fazla 1 hafta en fazla o da
Yarın sabah kan tahlili yaptiricamBir kan tahlili mi yaptirsaniz ya da erken gebelik testi alsaniz. Belki gec dollenmedir
Bencede garanti çıkar kanda 12 gün oldu idrarda da çıkması lazım aslında ama kimisinin çıkmıyor diye bir çok kez şahit oldum en garanti kan bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık napalimKanda cikar eger varsa hemde garanti cikar
Bekle tabi nasip.isi musait zamanda kan testi yaptir.illaki.cikacak.hamile.isenBencede garanti çıkar kanda 12 gün oldu idrarda da çıkması lazım aslında ama kimisinin çıkmıyor diye bir çok kez şahit oldum en garanti kan bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık napalim
Bakalim yarın sabaha randevumu aldım nasipse gidip yaptiricamBekle tabi nasip.isi musait zamanda kan testi yaptir.illaki.cikacak.hamile.isen
Yaptır kesin sonuç AlBakalim yarın sabaha randevumu aldım nasipse gidip yaptiricam