Adetim 1 hafta gecikti idrar testim negatif

elifinizzzzz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
347
61
18
22
Merhaba hanimlar gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var adetim 1 hafta gecikti adetim 3 4 gun gecikince idrar testi yaptim negatif çıktı ama sag kasigim altinda batmalar oluyo surekli ishallik durumum var karnima arada sancida giriyo adet oldum diyorum bi bakiyorum akıntı sizce hamilemiyim???

Aba inanirmisin 11 gun regil olmuyorum test sonuclarim neqativ amma ayni durumu suan bende yaşıyorum Testimi paylasdim ben baka bilirsiniz

Bayramdan sonra geç olmaz mi

Yok kafama takmıyorum ama adetim hic gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti yaptığım testlerde negatif çıkınca canım sıkıldı adet niye olmuyorum o zaman onu düşünüyorum
Canım benim de şuan gecikmenin 4.gunu bende bugün sabah yaptım ve koskocaman negatifi gördüm 2-3 gün sonra bir daha test yapicam o da negatif çıkarsa şayet, artık dooooğru doktoruma gidicem. Bizde 8 aydır korunmasız deniyoruz ve olmuyor. Artık vardır Rabbimin bir bildiği diyorum napiyim

benim de şuan gecikmenin 4.gunu bende bugün sabah yaptım ve koskocaman negatifi gördüm 2-3 gün sonra bir daha test yapicam o da negatif çıkarsa şayet, artık dooooğru doktoruma gidicem. Bizde 8 aydır korunmasız deniyoruz ve olmuyor. Artık vardır Rabbimin bir bildiği diyorum napiyim..

İsteyen ve bakabilecek olan herkese Allah bebis nasip etsin insAllah sizde gebesinizdir salı günü bende kan vereceğim bakalım hayırlısı

Mrb öncelikle tebrik ederim ne kadar güzel bir bebeğiniz olacak benimde 1 hafta gecikti kaset yaptım negatif çıktı ve adet de olmadım bekliyorum tekrar test de yapmak istemiyorum. Bende bi gün ishal oluyorum ertesi gün düzeliyor , göğüslerim çok hassaslaştı bazen sağ göğsümün ucunda yanma ve ağrı oluyor ama bu bende adet öncesi de olan birşey o yüzden belki adet olacağım için göğüs ağrısı var diyorum bilmiyorum kafam karışık

Ümit vermek ve kırmak istemem ams Bence hamilesiniz bidaha test yapin

İyi günler arkadaşlar benim adetim 9 gündür gecikiyor normalde gecikme olmaz bende asla. idrar testi yaptım ama negatif adet sancısı gibi ağrılar oluyor ama olamıyorum hamilelik belirtisi de yok kan vermeye de gitmek istemiyorum o kadar negatif sonuçlandı ki korkuyorum ne yapiyim sizce hamile olabilir miyim beklemelimiyim kan testi için yada bir iki gün sonra idrar testi mi yapsam

Bence hamilesiniz

İsteyen ve bakabilecek olan herkese Allah
Çok korkuyorum çünkü biz 1 seneyi aşkın istiyoruz böyle zamanlar da hep negatifi görmek beni çok üzdü yıprattı adetim 2 gün geçtiğinde akşam test yapmıştım negatif çıktı yine ama bugün tam 1 hafta oldu halen regl yok

Merhaba testi ne zaman yaptınız ? Ne zamandır bebek düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…