- 12 Mart 2023
- 347
- 61
- 18
- 22
- Konu Sahibi elifinizzzzz
-
Öncelikle hayırlısı olsun ümit vermek veya kırmak istemem. Adet olmuş gibi hissedip akıntı olması bi hamilelik belirtisi, ishal/kabızlık gibi bağırsak bozuklukları da olabiliyor. Kan testi en güzeli,sağlık ocağına gidin sabah.Merhaba hanimlar gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var adetim 1 hafta gecikti adetim 3 4 gun gecikince idrar testi yaptim negatif çıktı ama sag kasigim altinda batmalar oluyo surekli ishallik durumum var karnima arada sancida giriyo adet oldum diyorum bi bakiyorum akıntı sizce hamilemiyim???
Çok tesekkur ederim cevapladiginiz icin insalllah dediginiz gibidirÖncelikle hayırlısı olsun ümit vermek veya kırmak istemem. Adet olmuş gibi hissedip akıntı olması bi hamilelik belirtisi, ishal/kabızlık gibi bağırsak bozuklukları da olabiliyor. Kan testi en güzeli,sağlık ocağına gidin sabah.
Bide ben idrar testi yaptim negatif ciktiÖncelikle hayırlısı olsun ümit vermek veya kırmak istemem. Adet olmuş gibi hissedip akıntı olması bi hamilelik belirtisi, ishal/kabızlık gibi bağırsak bozuklukları da olabiliyor. Kan testi en güzeli,sağlık ocağına gidin sabah.
Ne oldu durum kızlar benimde 12. gün bu gün hala olmadım hayatımda ilk defa gecikti, dün kan verdim 0,197 çıktıBide ben idrar testi yaptim negatif cikti
Tekrar test yaptim iki cizgi cikti kan verdum hamileyim 43.7 beta hcgNe oldu durum kızlar benimde 12. gün bu gün hala olmadım hayatımda ilk defa gecikti, dün kan verdim 0,197 çıktı
Yaptinizmi testElif hayırlı olsun bendede ayni durum var adetim 2 gun gecikince test yaptim iki kere negatif çıktı şimdi 8 gün oldu hala olmadım bugün tekrar test yapacağım bakalım hayırlısı :)
İki test yaptim negatifYaptinizmi test
İki test yaptim
Adet olmazsaniz eger kan verinİki test yaptim negatif
Salı günü kan testi yaptirabilirim bakalım nasip siz ikinci testinizi ne zaman yaptiniz kaç gün gecikmistinizAdet olmazsaniz eger kan verin
Ben 3 gun gecince yaptim negatif cikti 4 gun daha gecti yaptim pozitif ertesi gun kan verdim 43.7 gec dollenme var bende galiba beta düsuk cunkuSalı günü kan testi yaptirabilirim bakalım nasip siz ikinci testinizi ne zaman yaptiniz kaç gün gecikmistiniz
Ne zaman bebek yapmistiniz benim 7 martta birliktelik oldu hala negatif çıkması normal mi acaba siz ultrasonla baktiracak mısınızBen 3 gun gecince yaptim negatif cikti 4 gun daha gecti yaptim pozitif ertesi gun kan verdim 43.7 gec dollenme var bende galiba beta düsuk cunku
Yani benim aktif bi cinselligim oldugu icin bilemiycem bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum akısına birakinca hersey guzel oluyoNe zaman bebek yapmistiniz benim 7 martta birliktelik oldu hala negatif çıkması normal mi acaba siz ultrasonla baktiracak mısınız
Bide adetiniz kac gun gecti biraz bekleyin adet olmazsaniz kan verin bide gercekten akisina birakin inanin cok rahatliycaksinizNe zaman bebek yapmistiniz benim 7 martta birliktelik oldu hala negatif çıkması normal mi acaba siz ultrasonla baktiracak mısınız
Bence icinizi ferah tutun kafaniza takmayin o zaman zaman cabuk geciyo buraz daha bekleyin ve jan verin bence 40 gününüz bi dolsunKızlar iki başarısız gebelik geçirdim daha önce. Şuan adetim 28. Günde olurdu kesin ama olmadı 32. Günündeyim hala daha olmuyor Akıntım var hassas testte ikinci çizgi çok belirsiz çıktı zor görünüyor. Küçük teste sürekli negatif çıkıyor
Bayramdan sonra geç olmaz miYani benim aktif bi cinselligim oldugu icin bilemiycem bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum akısına birakinca hersey guzel oluyo
Yok kafama takmıyorum ama adetim hic gecikmezdi bu ay 8 gün gecikti yaptığım testlerde negatif çıkınca canım sıkıldı adet niye olmuyorum o zaman onu düşünüyorumBide adetiniz kac gun gecti biraz bekleyin adet olmazsaniz kan verin bide gercekten akisina birakin inanin cok rahatliycaksiniz
Benimde bir düşük gebeliğim oldu sizi anlıyorum. adetinizden on gün gectikten sonra tekrar test yapın o zamana kadar başka şeylerle uğraşın akliniza getirmemeye çalışınKızlar iki başarısız gebelik geçirdim daha önce. Şuan adetim 28. Günde olurdu kesin ama olmadı 32. Günündeyim hala daha olmuyor Akıntım var hassas testte ikinci çizgi çok belirsiz çıktı zor görünüyor. Küçük teste sürekli negatif çıkıyor
Evet az önce adet oldum testler sürekli bende pozitif çıkıyor testlerin bütün bozukları bana denk geliyor galiba hamile olmasamda pozitif çıkıyor sürekli umut ediyorumBence icinizi ferah tutun kafaniza takmayin o zaman zaman cabuk geciyo buraz daha bekleyin ve jan verin bence 40 gününüz bi dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?