• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 ay gecikti :(

pinkkolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
1
0
36
İzmir
Merhaba kızlar, bayadır forumu takip ediyorum . Adet söktürücü için önerdiğiniz herşeyi kullandım ama hala adet olamadım. Civanperçemi, aslan pençesi, asprin bugünde kekik aldım suyunu içmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum berbat bi tadı var. 1 hafta önce gebelik testide yaptım negatif çıktı. Doktora gitmek istiyorum ama korkuyorum. Lütfen bana bir kaç öneride bulunun. Adetim 4 aydır hep gününde geliyordu neden böyle oldu bilemiyorum. Yılda 1 kez gecikme normal diye okudum ama ben strese giriyorum. Erkek arkadasımla birşeyler yaşadık belkide ondan bu kadar strese girdim. Biliyorum hiç biriniz bi tanı koyamazsınız ama doktora git demekten başka önerininiz varsa çooook ihtiyacım varrr :(

doktora gitmekten korkuyorum diyerek doktordan başka yardım istemişsin ama bence yanlış düşünüyorsun..bendede düzensizlik var ilk oldu bende de böyle bişey..1aya yakınlaştı yok daha.kendi çabalarınla stese girmektense git muayeneni ol rahatla derim..benim en yakın arkadaşımın 3ay gelmemiş doktora gitmiş banada önermişti..kan tahlili idrar tahlili yapılıyormuş bu kadar..yani korkmana gerek yok..tabi benim gibi iğneden korkuyorsan onu bilemem..küçücük iğne bile yetiyor kaçmamada:) kansızlık sorunun varsa ondandır belki....hep ilk adet geldiğinden sonra ilk senelerde düzensizlik olur deniliyor ama benim ilk geldiği senelerde 1 gün bile şaşmazdı düzensizlik nedir bilmezdim onca sene geçti ilk defa 1 aya yakınlaştı gelmiyor..kansızlık diye düşünüyorum ben..ama yinede sıkıcı bi durum biliyorum:(2 hatta 3 ay gelmeyip sonra düzene giren varmış sen içini rahat tutmaya çalış bence..

Son düzenleme:
birde aklıma geldi kansızlık için pekmez ye çok işe yarıyor..sevmiyorsan tahinle karıştır onu..belki işine yarar..

Son düzenleme:
doktordan korkman sana bişi sağlamaz aksine kaybettirir neden gitmiyorsun doktor napıcak ki sana yani
böyle kulaktan dolma şeyler yaparak belkide daha kötü olucaksın nerden biliyorsun ki ne demişler önce tıp sonra alternatif tıp yani:20:
doktora git zaten eğer bekarsan sadece ultrasonla bakıyor korkma ama evliysen kamerayla bakıyormuş bana öyle demişti doktor
bakire olduğum için sadece ultrasonla baktı yani
hem şöyle düşün eğer kistik bişi varsa önlemini alır doktor tedavi eder yani
geç kalmadan git
aacil şifalar sana şimdiden

doktordan korkman sana bişi sağlamaz aksine kaybettirir neden gitmiyorsun doktor napıcak ki sana yani
böyle kulaktan dolma şeyler yaparak belkide daha kötü olucaksın nerden biliyorsun ki ne demişler önce tıp sonra alternatif tıp yani:20:
doktora git zaten eğer bekarsan sadece ultrasonla bakıyor korkma ama evliysen kamerayla bakıyormuş bana öyle demişti doktor
geç kalmadan git

sanırım siz doktora bu nedenle gittin..benim arkadaşım ultrasondan bahsetmedede..şimdi görünce benimde korkum geçti..yorumumdada demişti iğneden korkuyorumda..acaba size kan tahlili vb. yapıldımı?beni durduranda iğne oluyor her konudada:(

geç kalmadan git

sanırım siz doktora bu nedenle gittiniz..benim arkadaşım ultrasondan bahsetmedede..şimdi görünce benimde korkum geçti..yorumumdada demişti iğneden korkuyorumda..acaba size kan tahlili vb. yapıldımı?beni durduranda iğne oluyor her konudada:(

Back