Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canım. son adet tarihin kaçtı;? ben 10 şubattı şüpheli ilişki 24 şubat
bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. beklenen adet tarihim perş - cuma gibi
benimde tarihlerim seninle aynı bende bekliyorum bakalım hayırlısı. ama ben ocakta bir kürtaj oldum bebeğim 11 haftalıkken öldü ve kürtaj oldum. bir kez adet gördüm ve umarım bu ay görmem merakla bekliyorum. 13 marta kadar bekliycem şubatın 29 çekmesi filanda geciktirebilir belki.ama beklemeyi düşünüyorum. bir kızım var bir hamilelik atlattım yarı yolda kalsada bu defa bekliycem test alıp çıkmaması daha yıkıyor insanı..
pakoje ilk kanda kaç çikmıştı. adetine ne kadar vardı
merhaba arkdaslar yaklasık 4-5 aydır adet görmuyorum ama hayatımda ilk defa böle bişeyle akrşılastım 2 gündür 1 damlacık önce pembe sonrada kahverengi bi kan geldi karnımda cok hafıf bı kasılma var yaklasık 15-20 gün önce test yaptım ama negatif cıktı hemen belli olurmu tekrardan test yapsam
arkadaşlar şubat ayının 22 si yumurtlama günümün başlangıcıydı doktorum hemen ilişkiye başlamalısınız dedi.. veeee bugün 5 mart ve bir kaç günlük hamile olduğumu öğrendim hcg değerim 12.36
rabbim isteyen herkese nasip etsin şükürler olsun Allahım.....
bence yumurtlama günlerini doktor kontrolünde hesaplamak daha mantıklı .. benim hesaplarıma göre 16-21şubat arası ovulasyon dönemimdi ancak doktora 22'sinde başladığını söyledi...ben yumurtlamam bittiğini düşünürken meğerse yeni başlıyormuş.. kızlar yumurtlama dönemini kaçırmamak gerekiyor.. Allahım herkese nasip etsin:)
valla ne kadar pahalıymı ya .. bence uygun yapan yerlerde vardır bana 10tl bile pahalı gelmişti:)) tabii 1 haftadır nerdeyse 50tl lik idrar testi yaptığımı saymazsam:))
ben sağ kasığımda batma yaşıyorum karnım çoookkk acıkıyor göğüslerim çok ağrıyor( ama bunlar ne güzel duygular:))
arkadaşlar şubat ayının 22 si yumurtlama günümün başlangıcıydı doktorum hemen ilişkiye başlamalısınız dedi.. veeee bugün 5 mart ve bir kaç günlük hamile olduğumu öğrendim hcg değerim 12.36
rabbim isteyen herkese nasip etsin şükürler olsun Allahım.....
bence yumurtlama günlerini doktor kontrolünde hesaplamak daha mantıklı .. benim hesaplarıma göre 16-21şubat arası ovulasyon dönemimdi ancak doktora 22'sinde başladığını söyledi...ben yumurtlamam bittiğini düşünürken meğerse yeni başlıyormuş.. kızlar yumurtlama dönemini kaçırmamak gerekiyor.. Allahım herkese nasip etsin:)