- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
28 - 36 arası değişiyor bazen benimki ama normal döngüm 28 gün canım. Böyle olunca da acaba gebe miyim diye düşünmeden edemiyor insan :)Merhaba kizlar
Adetim 26 ola 34 günler arası oluyor böyle olunca bat tarihi tam belli olmuyor
Var mı böyle aranızda birlikte bekleyelim
28 - 36 arası değişiyor bazen benimki ama normal döngüm 28 gün canım. Böyle olunca da acaba gebe miyim diye düşünmeden edemiyor insan :)
BAT 10 Şubattı ama daha olmadım bende.
Benimkide düzensiz ortalama hesaplama 34 günde bir maalesef bende bilmiyorum yumurtlama dönemimi ve bir buçuk yıldır uğraşıyoruz
Yaklaşık bir buçuk yıl doğum kontr hapı kullandım. O zaman 28 günde bir adet oluyordum hep. Daha öncesinde de 30 günde bir olurdum.
Hapı bıraktım geçen ay. En son da 8 ocakta adet oldum. 9 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım. Beklemek cidden çok zormuş
Yaklaşık bir buçuk yıl doğum kontr hapı kullandım. O zaman 28 günde bir adet oluyordum hep. Daha öncesinde de 30 günde bir olurdum.
Hapı bıraktım geçen ay. En son da 8 ocakta adet oldum. 9 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım. Beklemek cidden çok zormuş
Bnde polikistik var yumurtlama tembelliği yani çok gittim Inanki her ay hormon testi yaptırdım bir yıl süre ile tedavi uygulanmiyor biliosundur bekledim bu sürede folik asit kullandım hep . Bu ay Klomen e başladım dün bitti 10 tablet günde ilk tane yarın kontrole gidecem yumurtalarıma bakılacak
Evet duydum öyle ama doktor hapı bırakıp hemen hamile de kalabilirsin aylar sonra da olabilir vücutla alakalı demişti.Inşallah hamilesindir canım ama doğum kontrolden sonra altı ay vücut kendini anca toplayabiliomus yani altı ay süre olmazsa bu normal kabul edilio
Aslında rahatım. Pek ihtimal bile vermiyordum hamilelik olacağına. Bu ay olmaz modundaydım ama gecikme olunca heveslenmeye başladım. Bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım. Kafamiz rahat tutmanın lazım mitlaka
Canim yaş. Kaç benim 30 yaşta geçiyor
Amin canim bizi de haberdar etAslında rahatım. Pek ihtimal bile vermiyordum hamilelik olacağına. Bu ay olmaz modundaydım ama gecikme olunca heveslenmeye başladım. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Canım. Kafamiz rahat tutmanın lazım mitlaka
Canim yaş. Kaç benim 30 yaşta geçiyor
Hayırlısı olsun hepimiz için :)Amin canim bizi de haberdar et
Benimde düzensiz ya bişey diyemiyorum ama son 3 gün ortalama falan
Hayırlısı olsun hepimiz için :)
Hayırlısı olsun hepimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?