Adeti Düzensiz Olanlar nasil yumurtlama gününü bilipte hamile kalmayi başarabiliyor

Çocuğunuz nasıl düştü ağır birsey falanmi kaldırdınız yoksa Demekki sizin oluyor pcos falan dinlemiyor Ne biliyim kolay ulaşsın sperm yumurtaya diye öyle yapıyordum bende işte bir söz varya denize düşen yılana sarılır diye bende öyle işte neyse basinizi ağrımasın ksbkmayin

Yok estgfr. Yok benim rahim boyum kısaymış. Bebeğin erken doğmasına neden oldu o da. Tabii yine de ağır falan kaldırmamak gerekiyor

Hamile kalmayı nasıl hızlı yakalayabiliriz
Polikistik over ve kist olduğu halde
Birde ADET DÜZENSİZ OLDUĞU HALDE
Öncelikle doktorunuza da danışarak bir kaç ay takviyeler kullanın bunlar yumurtlamanızı teşvik edecektir daha sonrasında da fazla kilolarınız varsa vermeye çalışın ve kendinizi sağlıklı tutun. Çocuk sahibi olmak amacıyla birliktelik yaşamayın, mutluluğunuza bakın, kendinizi ne kadar şartlarsanız o kadar zor olur. Özellikle yaşınız da 35 altıysa akışına bırakın, doğru zamanda olacaktır.

Yok estgfr. Yok benim rahim boyum kısaymış. Bebeğin erken doğmasına neden oldu o da. Tabii yine de ağır falan kaldırmamak gerekiyor
Onla geçmiş olsun İlişkide değerlendirilen günler çok dikkat edilecek herhalde Çocuk anne karnına tutunanaca tutulması kac gün sürüyor bilmiyorum ama bebek tutunduktan sonra o kadar dikkat etmeye gerek yok sanırım

Doktora gittim hiç takviye falan vermedi kistim vardı o küçüldü doğum kontrol ilacı verdi onun dışında hiç ne vitamin ne takviye ne folik asit hicbisey vermedi Bazen elimde olmuyor hastaneye gidince biyerlere gidince bebek görüyorum dayanamıyorum çok üzülüyorum

Elimde olmadan ister istemez

Allah size inşallah en hayırlı zamanda bebeğinizi nasip eder. Pcosla baş etmenin en önemli yolu kendine iyi bakmaktan geçiyor, sağlıklı beslenmek, kilo almamak, düzenli spor yapmak ve değerlerinize mutlaka baktırmak. İnsülin direncinize, vitaminlerinize, hormonlarınıza bence mutlaka baktırın ve doktorunuza inositol içerikli takviyeleri danışın. Kadın vücudu stresten inanılma etkileniyor kafanızı mesgul ederek stresten de uzak durmaya çalışın bence en önemlisi bu.

Amin insallah kulun kula ettiği dua kabul olur Allah razi olsun Aynen stresten olmazmış Bidaha gittiğimde bu sefer soyleyim bklm nediyecek Ya verir ya vermez yumurtalik için rahim için

Amin insallah kulun kula ettiği dua kabul olur Allah razi olsun Aynen stresten olmazmış Bidaha gittiğimde bu sefer soyleyim bklm nediyecek Ya verir ya vermez yumurtalik için rahim için
Bu arada çocuk sahibi olmak tabi ki tek taraflı bir şey değil eşiniz de kendine iyi bakmalı. Kafanıza takmayın doğal yollarla da olmazsa bi sürü çözüm var umudunuzu kesmeyin önce Allah’tan sonra tıptan.

Allahtan hiç umudumu kesmeden sığınıp bekliyorum rabbim neyler neylerse güzel eyler
Bununda bi vakti zamanı var demekki hiç ummadığım anda mujdelendirsin rabbim en kısa zamanda

Pcos varsa öncelikle mutlaka kilo ver. En azindan toplam vücut ağırlığının %10u kadar ver. Bu bile adetlerini düzene sokmaya baslayacaktir. Saglikli beslen, seker tüketme, hareketli ol.
Bende de pcos var. 8 yil önce hamile kalmaya calisirken 64 kilo idim boyum da uzun. Doktor kilo ver diyordu hep ama ben sisman degilim ki diyip inatlasiyordum. Sonra aylar gecipte olmayinca bi deniyim diyip 6 kg kadar verdim ve hamile kaldim
Yumurtladigini da nasil anlarsin vücudunu takip ederek. Yumurtlama doneminde vücut isin biraz artar, kasıklarinda agri hissedersin seffaf akinti baslar. Seffaf akintinin en cok olduğu gün catlama günü zaten ertesi gün seffaf akinti birden azalir. Ayrica bu dönemde içgüdüsel olarak isteğinde de artış olur
Ayrica sunu da eklemek isterim. Ben ilk evlendigimde sadece kontrol için gittigim kadin dogum uzmani bana sende pcos var senin çocuğun olmaz çocuk düşündüğün zaman anca tedavi ile belki olur demisti :)
Dogumdan sonra da adetlerim çok düzenli gitti hep en gec 28 gunde bir adet oldum
Simdi ikinciye hamileyim. Hem de ilk aydan tuttu :) ama ben beslenmeyi ogrendim
bana yukarida yazdıklarımı söyleyip beni ağlaya ağlaya eve döndüren doktoru da aimdi gülerek hatirliyorum

Son düzenleme:
64 kilo neyki çok az bir kilo ama benim çok gittiğim doktor oldu hiçbiri kilo ver yada onla alakalı hicbisey söylemedi Kiloyla alakalı değildir çünkü bizim gelinde aşırı zayıf onunda cocugu olmuyor hiçbir sorun olmadığı halde Onunda bir zamanı var demekki diyorum ama bazende kafaya takmadan edemiyorum elimde olmuyor
Soğan Kürü yaptım 2 ay falan oda kanamami dahada cogaltti oda fayda etmedi

Ayyy ben de sizin gibii
62 kgum. Boyum da 168 cm. Ama goruntude bacaklarim kollarim belim cok ince. Sadece gogusum buyuk))) doktor surekli 3-4 kilo zayifla diyor bana. ( bu arada pcos degilim)
Bana ve etrafimda olan kisilere ise sacma geliyir. Esim bile diyorki ne kilolu kisiler gebe kaldi , zayiflama zaten iyisin.
Ben de o yuzden bi turlu zayiflamiyorum.
Ama evlenmeden once hep kilom 58lere kadar olurdu. Hatta 52 bile oldugum zamanlar oldu

Anliyorum, ben de inatlasmistim. Ne sismanlar hamile kaliyor ne alaka diyordum. Ama kilo verdim hamile kaldim gercekten. Bi dene en azindan. Beslenmeni degistir. Sağlıklı yağlar tüket, sekeri cikar hayatindan, bol protein al.

Aslinda bi de şu var kilo vermeye odaklaniyorsun ne yiyeyim, kac kalori alayim vs hesaplarken biraz da kafadaki surekli dönüp duran bebek dusuncesinden uzaklasiyorsun. Bebek acaba tuttu mu tutmadi mi diye dusunmekten ziyade acaba bu hafta kac kg verdim diye dusunuyosun. Haliyle stresten de uzaklasmis oluyorsun, kafa dağılıyor

Acikcasi her gun 10.000den fazla yuruyus yapiyorum. Bazen 15.000 bile oluyor. Saglikli besleniyorum. Ama bazen tabii ara sira kacamak oluyor aksamlari:)
Oysaki Doktorum aksam meyve bile yeme demisti
Eskiden karbonhidrati keserek 2 ayda 10 kilo zayifladigimi hatirliyorum. Ama simdi yapamiyorum. Belki de yasimla alakali. Sizin zayiflama sureciniz nasil oldu? Sadece saglikli beslenerek mi 6 kilo zayifladiniz?

Hamile kalmayı nasıl hızlı yakalayabiliriz
Polikistik over ve kist olduğu halde
Birde ADET DÜZENSİZ OLDUĞU HALDE
once tahlil verdım eksık yuksek ne varsa ogrendım. takvıye edılmesı gerekıyorsa aldık. klomen ya da onun benzerı bısı de kullanman gerekebılır ya da sadece gun asırı ılıskı sıklıgıyla yumurtlama gunune denk getırebılırsın. lh test kıtlerını deneyıp yumurtlama gununu nokta atısı da yapabılırsın :))

Klomen ve Ih nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…