Adeti Düzensiz Olanlar nasil yumurtlama gününü bilipte hamile kalmayi başarabiliyor

Hamile kalmayı nasıl hızlı yakalayabiliriz
Polikistik over ve kist olduğu halde
Birde ADET DÜZENSİZ OLDUĞU HALDE
Pcosum ve hep düzensizdi nasıl ne zaman yumurtladığımı bilmiyodum. Bi anda hiç ummadığım anda hamile kalmıştım. Maalesef onu da 5.5 aylıkken erken doğumla kaybettim… ama sanırsam reflm bittikten hemen sonra başladı yumurtlamam. Siz de hiçbir günü boş geçmemeye çalısın reglniz bittiği günden itibaren

Başınız sagolsun inşallah tekrardan olur
Üzüldüm
Kimisi 2 günde 1 kimisi hergun kimiside 1 durup diğer günleri boş geçirmeyin diyorlar
Hangisine uyacam bende şaşırdım gerçekten
Ovulasyon testi yapiyormuydunuz siz

Amin çok teşekkürler. Ben o testleri hep yapıypdum hiçbi zaman duzgun sonuc alamadım sonra çöpe attım. Zaten kendinizi şartlayınca hiçbir şey olmuyor maalesef. Bi gün boşluk vermenin hiçbir yararı yok. Sperm aynı sperm. Siz boş geçmeyin bence. Hele eşinizin istediği zamanı hiç es geçmeyin ve ona da yumurtlama günüm hadi yapalım demeyin. Hatta kendinize bile hatırlatmayın bence. İki yıl boyunca bunlarla uprasmıs biri olarak tavsiye veriyorum sadece

Bide doktora falan gittiğinizde hamile kalmayi yada yumurtlamayi kolaylaştırıcı biseyler falan vermişmiydi folik asit vitamin yada vb.

Allahalla bende 2 seneden belki uğraşıyorum ama maalesef olmuyor ve olmadı Şimdi diyorsunuzki Allahin hergununu eksiltmeden
Ara vermeden boş geçirmeyin değerlendirin diyorsun sanada çok şaşırdım

Allahalla bende 2 seneden belki uğraşıyorum ama maalesef olmuyor ve olmadı Şimdi diyorsunuzki Allahin hergununu eksiltmeden
Ara vermeden boş geçirmeyin değerlendirin diyorsun sanada çok şaşırdım
İşte hep testlere göre yapıyordum,ya da bi hafta sonra sanıyorum yumurtlamamı. Meğer 2-3 gün sonra da yumurtluyomuşum.

Bide doktora falan gittiğinizde hamile kalmayi yada yumurtlamayi kolaylaştırıcı biseyler falan vermişmiydi folik asit vitamin yada vb.
Hayır hiçbi şey vermedi. Bi aşılama iki yumurta çatlatıcı olmuştum hiçbirinde sonuc alamadım. Kafamdan sildim. Durumumuz iyi olunca tüp bebek yaptırırız dedim. Dediğim ay kendiliğinden hamile kaldım

Maşallah ozmn kafadan atmak gerekiyor herhalde ama elde olmuyor çocuklu birini görünce içim gidiyor kendimi tutamıyorum üzülüyorum ister istemez streste etkilermis bilemiyorum artık rabbim inşallah yardım eder

Ay hayır inanma öyle şeylere ya istediğin şekilde yap. Olacağı varsa zaten olacak
Aynen orası öyle biliyorum ama işte belki bi ihtimal ya olursa diyerek düşünüyorum Allahtan hiç umudumu kesmedim şuanda bilene çok üzüldüm çok duygusal biri olduğum için dayanamıyorum artık

Sizin şimdi tekrardan çocuğunuz varmı
Merak etmeyin Allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip eder hepşmize insallah. Ben daha bebeğimi kaybedeli 19 gün oluyor. En yakın zamanda ben de hamile kalmak istiyorum. Hayır Ovulasyon testiyle hiçbi zaman öğrenemedim. Bi gün ansızın reglmden 3-5 gün sonra tahminimce gebe kaldım. O testler pcoslularda düzgün çalısmıyor bence. Bende hiç işe yaramadı çunku. İlişkiden sonra ayağımı havalara mı dikmedim,farklı pozisyonlar mı denemedim… hepsi yalan. Allah hayırlısıysa nasip etsin. Bakın bana hamile kaldım ama maalesef kaybettim. En büyük tavsiyem aklınızdan atmanız. Ona odaklanarak ilişkiye girmemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…