- 2 Ekim 2024
- 124
- 23
-
- Konu Sahibi semasabi517
Ben ovulasyon testi yapmıştım oda tutmadı oda olmadı onumu diyorsunuz yoksaKlomen ve Ih nedir
Ovulasyon testi strese sokabilir. Regl tarihinizden itibaren gluten ve karbonhidratı keserek gün aşırı ilişki ile hamile kalmanız kolaylaşır diye düşünüyorum. Bir de inositol takviyesi pcos da öneriliyor.Hamile kalmayı nasıl hızlı yakalayabiliriz
Polikistik over ve kist olduğu halde
Birde ADET DÜZENSİZ OLDUĞU HALDE
Pcos degilmissiniz nasil guzel Aynen kiloyla alakası yok diye biliyorum bendeAyyy ben de sizin gibii
62 kgum. Boyum da 168 cm. Ama goruntude bacaklarim kollarim belim cok ince. Sadece gogusum buyuk))) doktor surekli 3-4 kilo zayifla diyor bana. ( bu arada pcos degilim)
Bana ve etrafimda olan kisilere ise sacma geliyir. Esim bile diyorki ne kilolu kisiler gebe kaldi , zayiflama zaten iyisin.
Ben de o yuzden bi turlu zayiflamiyorum.
Ama evlenmeden once hep kilom 58lere kadar olurdu. Hatta 52 bile oldugum zamanlar oldu
İnositol nedir pcosdaOvulasyon testi strese sokabilir. Regl tarihinizden itibaren gluten ve karbonhidratı keserek gün aşırı ilişki ile hamile kalmanız kolaylaşır diye düşünüyorum. Bir de inositol takviyesi pcos da öneriliyor.
evet sen ugrasacaksın tabı de esın de bı sperm tahlılı versın yola oyle cıkın belkı sende yumurtlama oldu da esınden olmayacak bunu bılerek tedavı belırlenır. once sen de o da tahlıl verınBen ovulasyon testi yapmıştım oda tutmadı oda olmadı onumu diyorsunuz yoksa
Takviye ilaç. Folik asit gibi düşünün. Pikofol markasını önermişti benim kadın doğumcum.İnositol nedir pcosda
Degilim de ama adetim de duzensiz. Ilac icmeden duzelmiyorPcos degilmissiniz nasil guzel Aynen kiloyla alakası yok diye biliyorum bende
Tam etkilimi faydasını gordunuzmuTakviye ilaç. Folik asit gibi düşünün. Pikofol markasını önermişti benim kadın doğumcum.
Ozmn sizdede bisey var demekki düzensiz olduğuna göre bide ilac içmem gerekiyor düzelmesi için diyorsunuzDegilim de ama adetim de duzensiz. Ilac icmeden duzelmiyor
Anladım hayırlısı bklmevet sen ugrasacaksın tabı de esın de bı sperm tahlılı versın yola oyle cıkın belkı sende yumurtlama oldu da esınden olmayacak bunu bılerek tedavı belırlenır. once sen de o da tahlıl verın
benim prolaktinim yüksekti. Hafif düzey pcos vardı. Rahim içi hamileliğe engel değildi. Daha önce de bir doğumum var. Ama bebeğim de 2 yıl olmadı. Aşılama olumsuz oldu. Meğerse prolaktin yüksekmiş ondan olmuyormuşTam etkilimi faydasını gordunuzmu
Bende bu sefer gidersem bütün degerlerime baktırmak istiyorum belkide benimkide yüksek çıkabilir Peki sizin prolaktin yüksekliğine ne yaptı doktorbenim prolaktinim yüksekti. Hafif düzey pcos vardı. Rahim içi hamileliğe engel değildi. Daha önce de bir doğumum var. Ama bebeğim de 2 yıl olmadı. Aşılama olumsuz oldu. Meğerse prolaktin yüksekmiş ondan olmuyormuş
Progesteron hormonum çok düşük. O yuzden duzensizlik var. Doktor duzene girmesi icin ve degerimin artmasi icin "Duphaston" ilacini yazdi. Son 3 ayda cok şükür 29gunde bir oluyorum. Ama birakinca ne olacak hic bir fikrim yok.Ozmn sizdede bisey var demekki düzensiz olduğuna göre bide ilac içmem gerekiyor düzelmesi için diyorsunuz
Duphastondan bende kullandım ama gebe kalmaya engel olur diye sonradan biraktirmişti doktorumProgesteron hormonum çok düşük. O yuzden duzensizlik var. Doktor duzene girmesi icin ve degerimin artmasi icin "Duphaston" ilacini yazdi. Son 3 ayda cok şükür 29gunde bir oluyorum. Ama birakinca ne olacak hic bir fikrim yok.
Bir de bu düzensizlik kilom 60i gectikten sonra daha da artti sanki
5li rakamlarda olurken en kotu 35 gunu buluyordu))
Şimdide kist çıktığı için doğum kontrol ilacı kullanıyorum bklm sonrası ne olacak bende bilmiyorum artık bilemez oldum hicbirseyden sonuç alamayınca Sogan kürü yaptiydim oda fayda etmedi adeti sokturdu durmadı Artık bende şaşırdım doktor farklı insanlar farklı bisey diyorlar Bıraktım bklm Allah yoluna Ama sadece biyerde bebekli biri görünce yada bebek görünce içim gidiyor parçalanıyor elimde olmuyor dayanamıyorum çok üzülüyorumDuphastondan bende kullandım ama gebe kalmaya engel olur diye sonradan biraktirmişti doktorum
Ilk kez duyuyorum:) Bana da doktorum ic demis sabah aksam.Duphastondan bende kullandım ama gebe kalmaya engel olur diye sonradan biraktirmişti doktorum
Bende şaşırdım bunu icipte hamile kalanları bende ilk duydumIlk kez duyuyorum:) Bana da doktorum ic demis sabah aksam.
Iki arkadasim ve buradan da gordugum cogu kisi ictikten sonra hamile kalmis.
Ama tabii size doktorunuz biraktirmissa bi bildigi aynen bir bildiği var demekki doktorun
İlaç verdi. İlaçla düştüBende bu sefer gidersem bütün degerlerime baktırmak istiyorum belkide benimkide yüksek çıkabilir Peki sizin prolaktin yüksekliğine ne yaptı doktor
Progesteron hormonunu artirdigi icin dollenme gerceklese biliyor. Normalde bu durumlarda o ilac yaziliyor. Yani direkt hamile kalma ilaci degil, hormona yardimci oldugu icin kolaylastiriyor.Bende şaşırdım bunu icipte hamile kalanları bende ilk duydum
Hmm anladımProgesteron hormonunu artirdigi icin dollenme gerceklese biliyor. Normalde bu durumlarda o ilac yaziliyor. Yani direkt hamile kalma ilaci degil, hormona yardimci oldugu icin kolaylastiriyor.