Adeti 3gün sürüp hamile oldugunu ogrenen oldumu?

Duru_ sude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
272
268
323
37
Merhaba arkadaslar benım 17 Ekim de adet günümdü 3gün gecikmişdi belirtilerim vardi aksamları erkenden uykum gelir, karın altımda dolgunluk gogusde ara sıra giren sızı bel agrısı sonrasında 20 ekimde adet oldum 23ekım aksamı birden kesildi bugun hıc olmadım 3.5 gun surmuş oldu adetim cok fazlaydı ilk defa boyle oldum bu sırada gogus sızım uyku halım ara sıra devam etti bugunde kasık agrım devam ediyor ve benım 6 gunu bulurdu boyle bırden degıl azalır sonra biterdi fazla olması beni cok tedirgin etti ihtimale karsı test yapacam ama boyle adet olup bittikten sonra hamile oldugunu ogrendıgınız oldumu??

Test yapsaydınız.
Tesekkurler evet yapacam dun aksam kesıldıgı ıcın bugunde beklemek istedım tekrar gelırmı devamı dıye ama tabi bu ıhtımal olarak goruyorum olmıyacagınıda seziyorum sadece emin olmak kesınlestırmek ıcın yapacam ama insan sanırım bıraz umutlanmak ıstıyor boyle olunca acaba boyle benzer yaşayan varmı dıye merak ediyor

Varsa bile başkasında olur sizde olmaz belki. En iyisi test yapmak.

Merhaba ben oğlumda öyle olmuştum. Hatta kızımın okulundaydım çok iyi hatırlıyorum çantamda ped de vardı olursam diye, bi ara wc gittim afedersin resmen kan boşaldı dedim kesin adet oldum . Eve geldim falan sanırım 2 gün sürdü kesildi hemen anladım dedim bu adet değil. Bir de adetlitken böyle bir gariptim elim ayağım yanıyordu halsizdim normal adetlerimden farklı hissertiriyordu. Öğrendim Ki hamileymisim şimdi 6 yasında paşam umarım sizin de güzel haberlerinizi aliriz.

Aaayy, cok guzel ya.Allah bagislasin.2gun normal sekilde adet olup hamile oldugunuzu ogrendiniz yani?

Kızlar ben cok şansızım ya aksam esıme aldırdım normal test 1tane almş yaptım ama bozuk cıktı hıc cızgı cıkmadı sımdı de oglum um Dr kontrollu var hastaneye gıttıgımızden yapamıyorum ama eve gecerken alacam test artık sabaha kaldı yada 4saat hıcbısey ıcmesem tutsam dogru sonuc alırmıyım .. Belkide zamanın gecmesi benım ıcın iyidir daha net varsa da yoksa kesin sonuc olur

Gunaydın pekı bu ıkı gun normal adetmi gördün miktarı az mıydı yok cok mu bırde bu ıkı gun gördükten sonra nezaman hemen mı ogrendın farklı belirtilerin varmıydı

Cok merak etmistim bnde yaaOgrenmek icin bile bir nasip saati var bunu ogrendim ama suan sayenizde

Bırde soyle bır durum benım bu ay yumurtlama akıntım hıc olmadı adete 1hafta kala sag kasıgımda degısık bır agrı oldu bıde afedersiniz ilıskı olmusdu acaba yumurtlama mı dıye dusunmüşdüm 3gun gectıktıkten sonra üstüne mi oldum dedım 20aınde oldum 23ünde bıttı... Suan gogusum arada sızısı devam uykum cok ama ara da gelen adet sancı devam ediyor sankı tekrar olacakmısim gıbı bel agrım bılemıyorum hayırlısı neyse olsun kısmet...

Ben asilama sonrasi 13.gun adet oldum.2gun surdu patt kesildi dun.smdi yptm testt (-) dedigin gibi kismet ,napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…