• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeten sonra yumurtlama dönemine yaklaştıkça beyaz akıntı ve bulanti

nur4913

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
394
69
18
25
Kızlar adetten sonra Beyaz akıntı ve mide bulantısı yaşayan varmı böyle yumurtlama dönemi geçene kadar mide bulantım oluyor neden olur acaba

Kızlar adetten sonra Beyaz akıntı ve mide bulantısı yaşayan varmı böyle yumurtlama dönemi geçene kadar mide bulantım oluyor neden olur acaba
Canım merhaba adetten sonra demişsin de ne kadar sonra acaba? Benim adete yakın yani yaklaşık 1 bucuk hafta varken başlar akıntı ve bulantım bende bilmiyorum normal diyorum hep. Doktora gitmiştim gecen ay bana 2 tane fitil antibiyotik ile aynı sayılan bir ilaç ve 2 tane kapsul hap vermiş mantar ile alakalı yazıyor hep ama gram şikayetim yok inan bende acaba ondan mı diyorum🤷‍♀️

Canım merhaba adetten sonra demişsin de ne kadar sonra acaba? Benim adete yakın yani yaklaşık 1 bucuk hafta varken başlar akıntı ve bulantım bende bilmiyorum normal diyorum hep. Doktora gitmiştim gecen ay bana 2 tane fitil antibiyotik ile aynı sayılan bir ilaç ve 2 tane kapsul hap vermiş mantar ile alakalı yazıyor hep ama gram şikayetim yok inan bende acaba ondan mı diyorum🤷‍♀️
Mantar bende daha önce vardi adetten öncede oluyor bulantım aynı sizin gibi bir hafta Bir buçuk hafta kala oluyor yada tam adetim bitiyor bi iki gün sonra başlıyor bi hafta yakın devam ediyor bende daha önce bi yerde lavabo kullandim sonra kaşıntı başladı fitil kapsül kullandım geçti ama arada tekrarlıyor tabi

Akıntı zaten oluyor yumurtlama dönemine yakın beyaz renkte diye söylemişti doktorum ama böyle peynir gibiyse mantardan demişti

Back