• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete yakn beyaz koyu kvamda aknts olan varm

• Konu Sahibi Konu Sahibi malatya__44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

malatya__44

Ziyaretçi
kızlar akıntım var ama genelde adete 7-8 gün kala yardım edin

canim bu akinti genelde ovulasyon doneminde olur, ve cok koyu renkli degilse bir sorun teskil etmez. Olagan bir durum yani. Hatta eskiden bir cok kadin bu akintiya bakip yumurtlama gunlerini tayin eder, ona gore iliskiye girerlermis gebe kalmak icin. Ama senin tek sikintin bu sivinin olmasi mi yoksa bunun degisik yogunlukta ve renkte mi olmasi? Biraz daha aciklayici yazarsan bizler daha iyi yardimci olabiliriz sana

cnm normal işte o akıntı yumurtladığını gösterir,normal vajina sıvısı koyulaşır,bende de oluyor ssorun değil yani

vajinadan renkli,kokulu kaşıntılı akıntılar olması sorun

canım kasığında ağrı oluyosa doktora git derm.ovulasyonu hesapla eğer yumurtalma günlerinde değilse git derim.
sevgiler..

cnm işte yumurtluosun.yumurtlamanın belirtileri anlattıklarınkaydirigubbakcemile5

bencede demekki yumurtlama zamanın o zamana denk geliyo

yumurtlama zamanı akıntım olur benim ama son dönemlerde hamişlik peşinde koştuğum için kendimi resmen masaya yatırıp incelemediğim kaldı :))) reglime yakın zamanlarda da akıntım oluyor aynı yumurtlama zamanında olduğu gibi ve reglimden bi gün öncede sümüksü akıntım oldu hatta acaba hamişmiyim diye aklımdan geçti:)))) ama değildim yani olabilir canım bende en azından oluyor ama bu soğan kürünü yaptıktan sonra olmaya başladı 3 ay geçti üstünden ama hala etkisimi sürüyor bilemiyorum

Back