Yerleşme kanaması olabilir, devamı gelmedi ve korunmasız ilişki yaşıyorsanız test yapabilirsiniz.Merhabalar 1.5 yıllık evliyim. Adetime 2 gün kala ilişkiden sonra pembe akıntı geldi yaşayan var mı acaba adet yakin olduğu icin düşünüyorum ama gebelik ile ilişkisi olup olmadığını da merak ettim.
Devamı gelmedi ama adet agrim var o yuzden negatif sonuc görmeye çekiniyorum amh oranım 0.70 8 9 aydir deniyoruzYerleşme kanaması olabilir, devamı gelmedi ve korunmasız ilişki yaşıyorsanız test yapabilirsiniz.
Merhaba cevabınızı yeni gördüm. Test yapmamıştım cunku 5 gun süren adetim oldu. O süreçte hafif mide bulantilarim bas agrim oldu ama adete bağladım. Vitaminlerime baktırmak icin gecen hafta doktora gittim tsh ve proklatin hormonum biraz yüksekti gebelikten olabiliyo diye okudum bu sabahta midem bulaşınca test yaptım çift çizgiyi gördüm hatta 3 tane test yaptımHamile olduğumda ben de bu durumu yaşamıştım. Bir gün kahverengi leke olmuştu ertesi gün ilşki sonrası pembe leke olmuştu ve ertesi sabah test yaptığımda koyu kırmızı çizgileri görmüştüm. Sanırım bebeğin yerleşmesi için rahim yumuşuyormuş o yüzden ilşki esnasında kanama olabiliyormuş. Test yaptınız mı acaba?
Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba cevabınızı yeni gördüm. Test yapmamıştım cunku 5 gun süren adetim oldu. O süreçte hafif mide bulantilarim bas agrim oldu ama adete bağladım. Vitaminlerime baktırmak icin gecen hafta doktora gittim tsh ve proklatin hormonum biraz yüksekti gebelikten olabiliyo diye okudum bu sabahta midem bulaşınca test yaptım çift çizgiyi gördüm hatta 3 tane test yaptımhemen gidip kan verdim ama pazartesi cikacak sonuç bakalim hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Dis gebelik vs daha once yaşamadım ama okudukça endişe ediyorum
Cok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler alırsınızsonucu aldınız mı?
Pozitif yani gözün aydın canım çok sevindimCok teşekkür ederimBugun sonucumu aldim 92.4 doktorumla daha görüşmedim tekrar isterse yarin bidaha kan vermeyi düşünüyorum
Çok sag olun. Sürpriz oldu amh 0.6 idi benim. Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum ultrosn ile bakabilir belki. Kendi doktorum testin tekrarına gerek yok gebesiniz diye mesaj attı. Yakınlarda bir doktora gidip bakılsın diye düşündüm inşallah Rabbim isteyen herkese versinPozitif yani gözün aydın canım çok sevindimartışını takip edersen bi hafta sonra kese görünür büyük ihtimalle
Tebrikler, adınıza çok sevindimÇok sag olun. Sürpriz oldu amh 0.6 idi benim. Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum ultrosn ile bakabilir belki. Kendi doktorum testin tekrarına gerek yok gebesiniz diye mesaj attı. Yakınlarda bir doktora gidip bakılsın diye düşündüm inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallahTebrikler, adınıza çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Seninle her yerde kasilasiyoz kuzumMerhaba, tam da sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Umarım benimki de yerleşme kanamasıdır :)
Ahahha ben de bana benzer konu aradım, bulunca yazdım hemenSeninle her yerde kasilasiyoz kuzumbendende bugün pembe leke geldi daha dört veya gün var regle
Benden bukadar kuzum ben regl oldum valla böyle yerleşme olmaz afedersin tualete girdiğim demin leke leke gelmeye başladı pembe pembe ben hastalandım artık diğer aya inşallahAhahha ben de bana benzer konu aradım, bulunca yazdım hemenişte benden de regle 2 gün kala geldi. Çok merak ediyorum nolacak sonucumuz
Hadi yaBenden bukadar kuzum ben regl oldum valla böyle yerleşme olmaz afedersin tualete girdiğim demin leke leke gelmeye başladı pembe pembe ben hastalandım artık diğer aya inşallah