ADETE IKI- ÜÇ GÜN KALA KAN TESTI NEGATIF CIKIP, ADET GECIKMESINDEN SONRA POZITIF CIKAN VAR MI ?

bebelercee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
472
180
31
Merhaba arkadaşlar.
26 Nisan adet tarihim. Regl olmama 3 gün var. Grip olduğum için doktora gittim. Doktora hamile olma durumum da var, ona göre ilaç yazabilir misiniz diye rica edince, benden kan testi istediler. Kan testinde beta hcg değeri, reglime 3 gün kala 0.5 cikti. Benim gibi değeri düşük çıkıp, adet gecikmesi yaşayınca hamile olduğunu öğrenen var mi.? Benim şuan kasık ağrım yok. Sadece hafif goguslerde şişkinlik var. Birde bir ala belim kuyruk sokumum ağrı olmustu. Ama geçti. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

Merhaba arkadaşlar.
26 Nisan adet tarihim. Regl olmama 3 gün var. Grip olduğum için doktora gittim. Doktora hamile olma durumum da var, ona göre ilaç yazabilir misiniz diye rica edince, benden kan testi istediler. Kan testinde beta hcg değeri, reglime 3 gün kala 0.5 cikti. Benim gibi değeri düşük çıkıp, adet gecikmesi yaşayınca hamile olduğunu öğrenen var mi.? Benim şuan kasık ağrım yok. Sadece hafif goguslerde şişkinlik var. Birde bir ala belim kuyruk sokumum ağrı olmustu. Ama geçti. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Bazen geç döllenmeyle çok geç öğrenilebiliyor. Benimki öyle olmuştu adetimden 3 gün sonra bile idrarda negatif ti. Beklemek en iyisi. Belirtilere de bakma hiç herkes de farklı belirti veriyor.

Bazen geç döllenmeyle çok geç öğrenilebiliyor. Benimki öyle olmuştu adetimden 3 gün sonra bile idrarda negatif ti. Beklemek en iyisi. Belirtilere de bakma hiç herkes de farklı belirti veriyor.
Evet. Bende geç döllenme mi acaba diye düşündüm. Çünkü bende pcos var. Allahtan hayirlisi. Teşekkür ederim.

Evet. Bende geç döllenme mi acaba diye düşündüm. Çünkü bende pcos var. Allahtan hayirlisi. Teşekkür ederim.
Pcos'ta adetten bi gün önce bile yumurta çatlayabiliyor az kaldı diyip bırakma tavsiyem canım. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin

Pcos'ta adetten bi gün önce bile yumurta çatlayabiliyor az kaldı diyip bırakma tavsiyem canım. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin
Canım ben ovulasyonla takip ettim. Bu ayın 12sinde yumurtladim, hatta yumurtlama kanamasi bile yasadim. Bu günleri değerlendirdik. 13unde çatlama gordum. Daha sonra ayın 17 sinde yeniden yumurtlamaya yakın bir renk aldı ovulasyon koyulasti. Daha sonra sürekli pik olmasa bile çizgi gordum. Hep böyle cikiyor:/

Eklentiler

• 20220417_190217.jpg
    20220417_190217.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 380
Canım ben ovulasyonla takip ettim. Bu ayın 12sinde yumurtladim, hatta yumurtlama kanamasi bile yasadim. Bu günleri değerlendirdik. 13unde çatlama gordum. Daha sonra ayın 17 sinde yeniden yumurtlamaya yakın bir renk aldı ovulasyon koyulasti. Daha sonra sürekli pik olmasa bile çizgi gordum. Hep böyle cikiyor:/
Bekle bakalım canım adet görmedikçe umut var

Benim 4 gün öncesi kaset test negatif idi, 1 gün önce yaptığımda pozitif oldu
Benim ağzımda metalik tat olmuştu ordan gebe olduğumu anlamıştım

Canım sen ne zaman öğrendim peki hamile olduğunu benimde regl tarihim 27 si idi 29unda leke geldi sadece sildiiğimde bidaha gelmedi ve kasık ağrım var çok kan vermeyi düşünüyorum ne zaman vermeliyim

Canım sen ne zaman öğrendim peki hamile olduğunu benimde regl tarihim 27 si idi 29unda leke geldi sadece sildiiğimde bidaha gelmedi ve kasık ağrım var çok kan vermeyi düşünüyorum ne zaman vermeliyim
Hiç belli olmuyor ne yazık ki. Benim adet döngüm 32-35 gün sürüyor ve geç döllenme de olunca beklenen zamandan bir hafta sonra 78 ile kanda öğrendim. Adetin geçtiyse kırmızıyı görene kadar tutmadı deme yani bazısı adete bir hafta kala öğreniyor bazısı benim gibi bir hafta 10 gün geçtikten sonra

2-3 gün sonra kan ver istersen sökülmezse geçmiş üstünden biraz

Yarın kan vermeyi düşünüyorum adetin üstünden 10 gün lekelemmenin üstünden 1 hafta geçti olsa çıkar herhalde inşallah acil de bakılıyor dimi betaya canım
Evet midem bulanıyor gebelikten şüpheleniyorum sonra ilaç yazın de bakar sıkıntı çıkarmaz

Veremedim ya burda betaya bakılmıyor kadın doğum hastanesinden yaptırn dediler yapmadılar bende erken gebelik testi aldım yarın yapcam sabah inşallah
Direk hamilelikten şüpheleniyorum diyince bakmıyorlar bazen midem bulanıyor serum yazabilir misiniz diyip sonra adetim gecikti ona göre yazın dersen bakıyorlar tecrübe kazandık git gel 😅

Direk hamilelikten şüpheleniyorum diyince bakmıyorlar bazen midem bulanıyor serum yazabilir misiniz diyip sonra adetim gecikti ona göre yazın dersen bakıyorlar tecrübe kazandık git gel 😅
Ooo sizin iş iymiiş canım😂😂 bende genelde sağlık ocağında yaptırıyordum ama yarın bi test yapayım da duruma göre sağlık ocağına giderim canımm 😃🥰

merhaba kızlarr bana da bir fikir verin lütfen :) geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu hala olmadım 7. günüm bugün. ondan 1 gün önce doktora gittim muayene oldum alttan elle muayene de etti sağ yumurtalık çok hassas dedi evet acıyor ağrım var dedim, yumurtaların çatlamış çünkü sağdan sıvılar var dedi yarın adet olmazsan bekle 1 hafta sonra test yap geç döllenme olabilir dedi. dün akşam kaset test yaptım negatif çıktı hala kasıklarımda sızı var. sizce adet döngüm mü şaştı yoksa geç döllenmenin sonucu daha mı geç çıkıyor? ayrıca 6 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ancak hiçbir sorun yok dedi doktorum. adet döngüm çok düzgün asla gecikme yaşamam. bir fikri olan var mııı?

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşaallah 🌼
Canım gittim doktora pkos varmış bende yumurtlama nadir görülüyomuş bu hastalıkta yakalamak gerekiyormuş benim lekelenmem olmuştu yazmıştım ya o yumurtlama kanamasıymış ayda yılda bi yumurtlama görmüşüm onuda adet sandım değerlendirmedim tâbi nasipte yokmuş sonra hasta oldum zaten 😊😊😊

X