- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
negatif mi cnmben ne yaptım bil bakalım test yaptım ben ne kadar nefsine hakim olamayan biriyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
negatif mi cnmben ne yaptım bil bakalım test yaptım ben ne kadar nefsine hakim olamayan biriyim ya
ya hayır ben şoktayım resim atıcam ama pcye atamadım. hayal görmüyorsam silik daha 6 gün var batanegatif mi cnm
şimdi baktım, sanki çok çok hafif bişi var orda. sana bi öneri, telefonunda renklerle oynayıp tekrar atsana resmi :) siyah beyaz yap kontrastını artır falan daha iyi görürüzama hiç görünmüyorki burdan ben elimdekinde görüyorum ama sanırım uyduruyorum
Hayalet bir çizgi var gibi ama emin olamıyorum. Testi gece yaptınız sanırım, değil mi? Yarın ilk idrarla yapsanız hayalet çizgi kendini belli eder belkiYani deniyorum ama olmuyor yok gibi resimde ama ben burdan görüyorum olmadi 2gun sonra sabah yaparim bu sefer belki test bozuktur belki tnin oldugu yer belirtiliyordur. Birde buna bak görünmüyor pek ama
bende diyorum ki bir iki gün daha bekliyim o zaman sabah ilk idrarla yapiyim çünkü çok var bat aynı seninle...ben 3 gündür idrar kokusu farkettim kendimde hatta wcden şüphelenmiştim. acayip kokuyordu. sende varmı öyle birşeyHayalet bir çizgi var gibi ama emin olamıyorum. Testi gece yaptınız sanırım, değil mi? Yarın ilk idrarla yapsanız hayalet çizgi kendini belli eder belki
Bu atafa benim de Bat 2 ya da 3 Mart
var ben de gördüm ama sen gene tekrarla testi. bu arada idrarda koyulaşma ve bulanıklık oldu bende. keşke benim de testimde hayalet çizgi çıksa :)bildiğin çizgi var ya ben hayalmi görüyorum
cok erken derken anlamadim.adetime cok olmasina ragmen yuksek cikiyor burdaki arkadasimizin adeti gecmis 0.08lerde mi ne cikiyo cok celiskili oldu simdi bunolma ihtimali var ama daha çok erken değil mi?
erken derken test yaptırmak için biraz daha bekle diye söyledimcok erken derken anlamadim.adetime cok olmasina ragmen yuksek cikiyor burdaki arkadasimizin adeti gecmis 0.08lerde mi ne cikiyo cok celiskili oldu simdi bun
Sabredebiliyorsan tabii ne kadar çok beklersek o kadar iyi :)bende diyorum ki bir iki gün daha bekliyim o zaman sabah ilk idrarla yapiyim çünkü çok var bat aynı seninle...ben 3 gündür idrar kokusu farkettim kendimde hatta wcden şüphelenmiştim. acayip kokuyordu. sende varmı öyle birşey
sabah ilk idrarla tekrarlayacağım testiSabredebiliyorsan tabii ne kadar çok beklersek o kadar iyi :)
Bende idrar kokusunda bir değişiklik yok. Göğüslerimde hafif bir şişkinlik, kas ağrısı başladı dün. Bir de gece rahmime böyle anlık ağrılar girdi birkaç defa. Ama uyduruyor olabilirim :)
Hele göğüs ağrısını daha evvel bir hafta boyunca çektikten sonra (ki normalde adet günü hariç göğsümde hiç ağrı olmaz) adet olmuştum...
Hadi hayırlısı :) Güzel haberlerle gel inşallahsabah ilk idrarla tekrarlayacağım testi