Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Eğer tahmin ettiğiniz gibiyse çıkmaması çok normal, DPO 9 oluyor (ovulasyondan sonra 9. Gün) Hamile kalanların yarısı bu günde negatif sonuc alıyormuş.
https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=9

Bu sitede ovulasyon sonrası gün bazında test istatistikleri var.
Birçok kaynakta DPO 11’den önce test yapmak önerilmiyor zaten.
Çok teşekkürler, içimden bi ses bu kez hamilesin diyor. İnşallah sağlıklıdır. Çünkü kasımda kimyasal gebelik yaşadım. Sadece 6 gün sevinebilmiştim., İlk pembe leke geldiğinde Rabbime çok dua etmiştim benimle kalsın diye ama Rabbimin bildiği varmış, nasip olmadı. Hayırlısıyla güzel haber alırım inşallah, ve tüm bekleyenler de güzel haberler alsın inşallah...

Canım sen Bat 1 şubat yazmamış mıydın? Daha 1 gün gecikmış zaten. Kendini strese sokma boşuna.
strese sokmuyorum inanki hamile kalmadım diye üzülüyor değilim zaten bir çok sefer hamile kaldım benim sorunun hamile kalmak değilki hamileliği sağlıklı sürdürebilmek oldu hep.sadece adet olmamak ve gelen leke canımı sıktı olan bu. bak 3. gün olması gerek şuan hala gelen hiçbirşey yok leke dahi yok akşamdan beri. ilk kez başıma geliyor böyle birşey geçen ayda leke ile başlamıştı önümüzdeki ay bakalım ne olacak dedim biraz daha bekliyim tekrarlarsa doktora görünürüm diyordum bu seferde lekeden sonra hiçbirşey gelmeyince tedirgin oldum . eğer hamileysem hep düşük yaptığım için erken öğreniyim istedim o da negatif çıktı zaten. bakalım hafta sonuda gelmezse doktora gidicem. yaşla alakalı bir durumdur belki bilemiyorum ki neden geçen aydan belli gibiydi bu ay böyle olacağı sanki. kist vs. gibi birşey çıkmasında korkum bu yüzden.

kızlar doktordan geldim rahim duvarımda kalınlaşma varmış ama kese falan yok. doktor 1 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi. gebelik yoksa ilaç vericek. heyecan korku bir arada şimdi. kist görünmedi ama kalınlaşma var. yenimi oluşuyor acaba doktorada sordum olabilir önce gebelik ihtimalini değerlendirmemiz lazım dedim.

kızlar doktordan geldim rahim duvarımda kalınlaşma varmış ama kese falan yok. doktor 1 hafta sonra testi tekrarlayalım dedi. gebelik yoksa ilaç vericek. heyecan korku bir arada şimdi. kist görünmedi ama kalınlaşma var. yenimi oluşuyor acaba doktorada sordum olabilir önce gebelik ihtimalini değerlendirmemiz lazım dedim.
İnşallah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Ben de bugün kan verdim negatif çıktı, üzüldüm biraz.

Canim benim arkadasimda doktora gitmisti ayni onada kalinlasma var demisler ilac verdi doktor kullandi hemen hamile kaldi

Uygulamaya göre 16 ocaktaydı, o gün de ilişkimiz oldu, ama 19 ocakta karnım çok şişti ve göğüslerim dolgunlaşmıştı 19unda yumurtladığımı düşünüyorum. O günde de denedik. yani 19unda döllenme olsa 28inde idrarda çıkmaması normal midir
döllenmeden 12 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor her iki günde bir iki katına çıkar hcg. idrarda saptanması için en az 20 olması lazım daha erken bakıldığında idrarda çıkmaz.

Kızlar hamileyim dün yaptım testi direk çıktı ikinci çizgi. Hastanede çalışıyorum ben bugün kanda baktırdım 205 çıktı sonunda. :)
Belirtilerimi yazayım size yumurtlamadan bir hafta sonra çok şiddetli kasık ağrısı 2 gün sürdü öksürünce ölüyor gibi oluyordum acısından. Bel ağrısı çok oldu hala var 2 gündür de baş ağrım ve bulantım var. Göğüs sızlaması falan hiç olmadı sadece daha dolgun oldu göğüslerim. bende bu kadardı belirtiler darısı sizin başınıza :)

Eklentiler

• IMG_4358.JPG
    IMG_4358.JPG
    42,7 KB · Görüntüleme: 235
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benimde adetim 4 gün gecikti ama adet ağrım çok fazla adet olucam diye bekleyip duruyorum.. Bu ay hsg çektirmiştim ama ilaçtan dolayı yumurtlama gününü kaçırmıştık o yüzden var diye düşünmüyorum ama yinede test yapmamak için zor duruyorum valla

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benimde adetim 4 gün gecikti ama adet ağrım çok fazla adet olucam diye bekleyip duruyorum.. Bu ay hsg çektirmiştim ama ilaçtan dolayı yumurtlama gününü kaçırmıştık o yüzden var diye düşünmüyorum ama yinede test yapmamak için zor duruyorum valla
istersen yine de yaptır için rahat etsin benim bugün adete 3 gün var çıktı kanda yumurtlamadan 2-3 gün önce olduysa ilişki yine de olabilir.

yok yumurtlamadan sonra oldu ilişki ama bilmiyorum cuma gününe kadar beklemeyi planlıyorum. Tabi yapabilirsem :)

Umarım hamilesinsir canım rabbim isteyen herkese nasip etsin banada inşallah ben yeni yıkandım ay sonuna kadar beklemedeyim :110:

Kızlar bu ay 12 gün gecikti hiç umudum olmadan kan verdim diğer aylar ki sonuçlar 0.0 çıkardı . Şimdi 0.100 çıktı. Ama çok geçti olsa belli olurdu demi

Kızlar bu ay 12 gün gecikti hiç umudum olmadan kan verdim diğer aylar ki sonuçlar 0.0 çıkardı . Şimdi 0.100 çıktı. Ama çok geçti olsa belli olurdu demi
Yani 12 gün az bir süre değil tabi olsa belli olurdu ama yinede allahtan umut kesilmez kırmızıları görene kadar umut devam ediyor :anneadayı:

Yani 12 gün az bir süre değil tabi olsa belli olurdu ama yinede allahtan umut kesilmez kırmızıları görene kadar umut devam ediyor :anneadayı:
Kafamda deli sorular . Hiç bir belirtim yok sadece istahim çok açıldı olur olmaz zamanlarda acıkıyorum :))

X