Adete bir hafta kala ;)

içmezsen hiç olamıyormusun canım.ben bu hastalıkları bu sitede duydum hep
Hic olamiyorum ben kimileri 3 4 ayda bir anca oluyor ben bi kere inat ettm bekarken 8 ay icmedim ve 8 ay adet olmadim dusun artk pes ettm sonunda((

insan şişkinlikten çatlar ya.
Oyle olmuyordu valla hep olan bi kadin 1 ay olmasn siser:)ama benm hic olmadigindan aramiyordu vucut ve bundan daha zayiftim 1.67 boya 60 kiloydum smdi boy ayni kilo 68 oldu:)cocuk isteyene kadar takmiyordum ama istedkten sonra bi de deneyip olmadgini gorunce cok taktim doktorlar normal kadinlara gore pcoslu kadinlarn hamile kalamama orani yuzde 10 diyor ama hani((

benimde boy 1.67 kilo 55 ti en son.şuanda bilmiyorum tabi.allah bilir herşeyi.o verir ya da vermez.sana bişey anlatayımmı.bi tanıdığımızın bebeği olmuyordu.aşılama tüp bebek defalarca denediler tutmadı.en sonunda evlatlık almaya karar verdiler aldılarda.ama ne oldu biliomusun çocuğa araba çarptı ve öldü.devletten evlatlık alınan çocuğa bi şey olursa mahkemeleri falan düşün artık.sonradan vazgeçtiler.allah nasip etmiosa hiç etmio yani.

Ayy Allah korusun o dereceye varacak duruma dusmem insallah olur yasimiz daha genc Allah ol derse olur

Yarin adet olcam dayanamayip test yaptim tek cizgi şak diye cikti 5.ayimiz bu insallah bi dahaki aya bari hamis oluruum dua ediiin

bugun benmde 8 gun var bata. cok heyecanlıyım.kelebek cırpınması gıbı karnımda.sızlama ,iğne batması gıbı alt kısımda bıseyler hıssettım. erken bılıyorum ama test yaptım çook sılık ıkıncı cızgıyı gördum..hemen kayblodu ama esımde bende görduk.hayırlısı :))

adete 8 gun var.
birkaç gün evvel kelebek cırpınması gıbı karnımda
bır gun sonra sagıda batma ıkı saat arayla ıkı kez
mıde bulantısı, kaşınma , burun tıkanıklıgı,şişkinlik ... göğüslerim her zaman şişer ve ağrır.ama bu ay tık yok. test yaptım dayanamadım. cıft cıktı sılık de olsa. ama ısıga tutayım derken o da akyboldu. ama ben gördugume emınım..bakalım hayırlısı :))

benim adetime de tam 1 hafta var. 3 bebeğimi kaybettim daha önce. şimdi yine hamile gibi hissediyorum. benim ilk belirtim çarpıntı oluyor. aylardır 70-75 arası olan kalp atımım 4 gündür 98-107 arası çıkıyor. bunun dışında mide ekşimesi, göğüslerde ara ara ağrı,hafif şişlik, halsizlik, arada mide bulantısı. koku hassasiyeti var. yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba? sen hangi marka test kullandın canım?

benım kullandıgım fortel kaset testtı.akşam yıne yaptım .çizgi ıkı tane oluyor ama anında kayboluyor .hayırlısı neyse o olsun

ben de akıntıdan başka belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…