benimde adetime 2 gün var ama adet belirtilerimde yok.. hiç bişey yokidrar testinde çıkma ihtimali varmı ki arkadaşlar ya
merhaba benim bildiğim idrar testi adet gecikmesinden sonra çıkıyomuş ama kan testiyse adet olmadan bile gebelik varsa gösteriyomuş
denizcim, neslihancım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :enbuyukkk: kendimi öyle eksik hissediyorum ki allahımdan hayırlısı herşeyden önce.vardır muhakkak bundada bir hayır.beklemek sözcüğü bile nasıl yakıyor insanın canını.hiç umudum yok çikolata kisti olanların ameliyat olmadan çocuğu olmuyormuş zaten benimde hiç bir zaman olmayacak diye nasıl endişeleniyorum :çok üzgünüm: kan testi yaptırayım da kafam rahatlasın diye düşünmüştüm neyse ayın 29 unu bekliyim o zaman cevaplarınız için teşekkürler kızlar
yazdığın yazıyı okudum yeni üyeyim.bende de çikolata kisti var.ben ameliyat olduğum halde çocuğum olmadı.şimdi ne durumdasın.bebeğin oldu mu ...bi umut arıyorum.belki olmuştur çocuğun..inşallah olmuştur ve bizim gibilere umut olur.lütfen paylaşır mısın
kızlar adetinize 6 gün kala belirtiniz var mı hamilelerimiz adete 6 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı benim yumurtlam günümden bu yana belim çok ağrıyor kasıklarımdada ara ara ağrı oluyor kan testi yaptırsam sizce çıkarmı
5 gün kala yaptırabilrisin canım bana doktorum söylemişti inşallah yüzün güler iyi haberler verirsin
sağol canım yarın sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum 3 senedirki bekliyorum inşallah bu sefer gelir
inşallah canım sağlıkla gelir sana bebeğin ben ilk bebğimi 8 haftalık aldırmak zorunda kaldım kalbi durduşimdi tekrar deniyoruz ama bu ayda olmadı.
dediğin test yine idrar testi mi? benim adete 1 hafta var yapsam kesin sonuç çıkarmı sence. ayy çatlıcam Çok üzgünüm çoook bi de benim bütün belirtiler var ama bi tek göğüslerimde bi değişiklik yok, daha yeni şişmeye başladı. her zamnki gibi adetten bir hafta önce( her belirti olmalı mı ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?