• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete bir hafta kala ovulasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SilaTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
84
29
38
35
Merhaba kızlar.. Sat 21.05.2020 bat 19.06.2020 ayın 12 nde ovulasyon testim pik verdi t çok koyuydu. Bende hamilelikten şüphelenip test yaptırdım hcg 2.67 cıktı. Şayet hamilelik varsa ve test icin erkense ovulasyon olur muydu? Adetlerimi duzenli goruyorum gun olarak 1-2 gun sasmasi duzensizlik sayılır mı? Bu nedenle adete 1 hafta kala yumurtlama günüm olabilir mi? Çok soru sordum farkındayım ama merak icerisindeyim. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar.. Sat 21.05.2020 bat 19.06.2020 ayın 12 nde ovulasyon testim pik verdi t çok koyuydu. Bende hamilelikten şüphelenip test yaptırdım hcg 2.67 cıktı. Şayet hamilelik varsa ve test icin erkense ovulasyon olur muydu? Adetlerimi duzenli goruyorum gun olarak 1-2 gun sasmasi duzensizlik sayılır mı? Bu nedenle adete 1 hafta kala yumurtlama günüm olabilir mi? Çok soru sordum farkındayım ama merak icerisindeyim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Canım benimde hep bir iki gün şaşıyo günler ama iki sefer ard arda 18.günümde yani adetime 8 gün kala kan verdiğimde değerim. 2.10 çıkıyordu yani yumurtlama günü oluyodu seninkide öyledir belki çok bi bilgim yok malesef

Canım benimde hep bir iki gün şaşıyo günler ama iki sefer ard arda 18.günümde yani adetime 8 gün kala kan verdiğimde değerim. 2.10 çıkıyordu yani yumurtlama günü oluyodu seninkide öyledir belki çok bi bilgim yok malesef
Peki hamile kalabildin mi canım sonrasında süreci nasil takip ettin?

Peki hamile kalabildin mi canım sonrasında süreci nasil takip ettin?
Bu ay çok belirtim var canım o günü iyi değerlemdirdim şuan 6 günüm var nerdeyse tüm belirtiler var heycanla bekliyorum bakalım nasip olur inşallah bu ay

Kızlar benimde 7 gün var dün test yaptım ama net sonuç alamadım tabi
Ovulasyon testim de bugün silik çıktı

Eklentiler

• 20200613_121847.webp
    20200613_121847.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 20200613_122653.webp
    20200613_122653.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
Bu ay çok belirtim var canım o günü iyi değerlemdirdim şuan 6 günüm var nerdeyse tüm belirtiler var heycanla bekliyorum bakalım nasip olur inşallah bu ay
Ayy inşallah hamilesindir canım dualarım seninde güzel haberlerini bekliyorum ))

Kızlar benimde 7 gün var dün test yaptım ama net sonuç alamadım tabi
Ovulasyon testim de bugün silik çıktı
Canım benimde ovulasyon testleri pozitif çıktı diye hamilelikten şüphelendim ama değilmisim geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olabiliyormuş inşallah senin öyle olmaz tabii biraz daha bekle 2-3 gun kala test yaptirirsin hayırlısı olur insallah

Canım benimde ovulasyon testleri pozitif çıktı diye hamilelikten şüphelendim ama değilmisim geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olabiliyormuş inşallah senin öyle olmaz tabii biraz daha bekle 2-3 gun kala test yaptirirsin hayırlısı olur insallah

İnşallah canım sen regl olmadıysan hamile olabilirsin ibrahim saraçoğlu 2 nin üstü değerler gebeliktir demişti bi videosunda inşallah sağlıkla artar 😍

Back