Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çok ağrım var dayanamıyorum regl sancısı çekiyorum resmenBen tam 7gün kala yaptırdım 0.1di şuan hamileyim adet gününüzü bekleyin
Hamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı henüz çok erken kanda da idrarda da çıkmaz ağrı kesici yutmamaya çalış ben maydanoz sapı kaynatıp içmiştim adet olamadım diyeAma çok ağrım var dayanamıyorum regl sancısı çekiyorum resmen
Maydanoz sapı çok tehlikeli gebelikte içme diye söylüyorumHamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı henüz çok erken kanda da idrarda da çıkmaz ağrı kesici yutmamaya çalış ben maydanoz sapı kaynatıp içmiştim adet olamadım diye
Bir hafta cok erken şakın yaptırma moralin bozulur . ben tam gününde yaptırmıştım 6 idi , ve onda bile bisey diyemeyiz gününün geçmesini bekle dediler simdi hamileyim ama kesinleşene kadar geçen o günler cok zordu . Sabret fazla düşünmemeye çalış Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesinBayanlar adete bir hafta kala kan testi yapılsa gebelik varsa belli olur mu ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Bir hafta cok erken şakın yaptırma moralin bozulur . ben tam gününde yaptırmıştım 6 idi , ve onda bile bisey diyemeyiz gününün geçmesini bekle dediler simdi hamileyim ama kesinleşene kadar geçen o günler cok zordu . Sabret fazla düşünmemeye çalış Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin
Yaa peki ne yapmalıyım çok ağrım var regl olacağından bile bu kadar ağrım olmazdıMaydanoz sapı çok tehlikeli gebelikte içme diye söylüyorum
Ben 4 gün kala yaptırdım 0.1 di o yüzden bekleyin ve dikkat edin derim benim adetim geçtikten sonra gebe olduğum belli olduBayanlar adete bir hafta kala kan testi yapılsa gebelik varsa belli olur mu ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Sabret canım ben hamileyim gerçekten müthiş baş ağrısı belim Bacaklarım özellikle kasıklarım çok ağrıyor ama hiçbir şey içemiyorumYaa peki ne yapmalıyım çok ağrım var regl olacağından bile bu kadar ağrım olmazdı
Sabret canım ben hamileyim gerçekten müthiş baş ağrısı belim Bacaklarım özellikle kasıklarım çok ağrıyor ama hiçbir şey içemiyorum
Ben 4 gün kala yaptırdım 0.1 di o yüzden bekleyin ve dikkat edin derim benim adetim geçtikten sonra gebe olduğum belli oldu
Canim onlarin adet döngüleri cok uzundur , ya da erken döllenme olmustur. Yoksa on gün kala ogrenmek herkeste olabilecek bir şey değil .10 gün kala öğrenenlerde varmış aslinda
Yani değişiyor demek kişiden kişiye . Off eşim ağrılar yüzünden beni yarın doktora götürmek istiyor bende hamilelik çıkmaz bu sefer ilaç felan verir diye korkuyorum ağrılara da dayanamiyorum kiCanim onlarin adet döngüleri cok uzundur , ya da erken döllenme olmustur. Yoksa on gün kala ogrenmek herkeste olabilecek bir şey değil .
Aynen canim herkes de farklı o yüzden sağlıkçılar adetin en az üç beş gün geçsin öyle bakalım diyorlar.Yani değişiyor demek kişiden kişiye . Off eşim ağrılar yüzünden beni yarın doktora götürmek istiyor bende hamilelik çıkmaz bu sefer ilaç felan verir diye korkuyorum ağrılara da dayanamiyorum ki
Ancak öyle yaparım mm haklisinizAynen canim herkes de farklı o yüzden sağlıkçılar adetin en az üç beş gün geçsin öyle bakalım diyorlar.
Cok kötüysen git tabi yarın doktora , onlar en doğrusunu bilir elbet . en azından danışırsın . İlaç icin de hamilelik şüphen olduğunu söylersin . Ona göre bir şey verir
Canım ben de bugun kan verdim ama çıkmadı adetimë 1 hafta var inşallah ben de hamileyimdir. Senin gibi benim de sonradan çıkar umarımBen tam 7gün kala yaptırdım 0.1di şuan hamileyim adet gününüzü bekleyin
Sonuç ne oldu canım yazarsan sevinirimCanım ben de bugun kan verdim ama çıkmadı adetimë 1 hafta var inşallah ben de hamileyimdir. Senin gibi benim de sonradan çıkar umarım
Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?