Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah canımBanada dua edin lütfen bende cok istiyorum
Ayy gidelim bakalım inşallah ikimiz de duyalım kalp atışlarını sağlıkla sıhhatle doğum tarihleri aynı gözüküyor ikimizin debüyük ihtimal kalp atışları için olabilir çünkü beni de o tarihlerde çağırdı hayırlı olsun canım kese gözükmüş bir stres bitmiş oluyor inşallah 18 temmuzda da kalp atışlarını duyup güzel haberler verirsin bize :)
allahım yakın zamanda nasip etsin canım inşşallah :)Banada dua edin lütfen bende cok istiyorum
evet canım aynı günde doğacak bebişler sağlıklı bi şekilde inşallah :)Ayy gidelim bakalım inşallah ikimiz de duyalım kalp atışlarını sağlıkla sıhhatle doğum tarihleri aynı gözüküyor ikimizin de
Özele mi gitceksin canımevet canım aynı günde doğacak bebişler sağlıklı bi şekilde inşallah :)
evet canım daha öncesinde polip için ameliyat olmuştum aynı doktorla devam ediyorum şuanÖzele mi gitceksin canım
Bugün birisi 6+4te kalp atışı duydu sizin duyulmamış mıydı bebeği gördüğünüzdeSüper kaç haftalikti ki? Bazen bebek keseden çok çok sonra gelebiliyor sorun değildir bence. Ben öylesine 6 hafta 4 günlükken gitmiştim bebeği görmüştüm. Ama daha geçte görünse sorun olur muydu? Olmazdı. Bazen haftaları degisebiliyormus. Heralde 7 ile 8.hafta arasında fa kalp atışı duyarsınız
Valla denemedi bile doktor. Hani denedim de duyamadım demedi daha küçük bayramdan sonra gel dedi biz de bugün 7+4 olduğunda özel hastaneye gittik . Kalp atışını kesesini amniyon kesesini gördü. Beyin oluşmuş her şey güzel şuan 8 haftalık görünüyor gelişimi ileri dedi. Her şey yolundaymış yani şimdilikBugün birisi 6+4te kalp atışı duydu sizin duyulmamış mıydı bebeği gördüğünüzde
O birisi ben oluyorum sanırım :)Valla denemedi bile doktor. Hani denedim de duyamadım demedi daha küçük bayramdan sonra gel dedi biz de bugün 7+4 olduğunda özel hastaneye gittik . Kalp atışını kesesini amniyon kesesini gördü. Beyin oluşmuş her şey güzel şuan 8 haftalık görünüyor gelişimi ileri dedi. Her şey yolundaymış yani şimdilik
Yaaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Benim bi tanıdığım da 6+5te karından kalp atışı duydu demekki değişiyor bu süreçValla denemedi bile doktor. Hani denedim de duyamadım demedi daha küçük bayramdan sonra gel dedi biz de bugün 7+4 olduğunda özel hastaneye gittik . Kalp atışını kesesini amniyon kesesini gördü. Beyin oluşmuş her şey güzel şuan 8 haftalık görünüyor gelişimi ileri dedi. Her şey yolundaymış yani şimdilik
evett ya sağlıklı olsunlar yeterO birisi ben oluyorum sanırım :)
Yanlış hatırlamıyorsam sen karından ultrason olmuştun belki ondandır . Daha küçük belki ultrasondan gözükmez diye ben vajinal muayenede duyduk . Önemli olan zaten sağlıklı olmaları :) ne zaman olduğu önemli değil :)
Bayram gelsin de ailelerimize bayram şekerlerini verelim :)
Belki zorlasa duyardı ama dediğim gibi denemedi bile kalp atışı aramadı bile. Zaten küçük bayramdan sonra gel demişti ama çok şükür bugün duydukYaaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Benim bi tanıdığım da 6+5te karından kalp atışı duydu demekki değişiyor bu süreç
Ahhh evet ben yarın aileme söyleyeceğim inşallahO birisi ben oluyorum sanırım :)
Yanlış hatırlamıyorsam sen karından ultrason olmuştun belki ondandır . Daha küçük belki ultrasondan gözükmez diye ben vajinal muayenede duyduk . Önemli olan zaten sağlıklı olmaları :) ne zaman olduğu önemli değil :)
Bayram gelsin de ailelerimize bayram şekerlerini verelim :)
Yaa önemli olan sağlıklı olması geç olsun güç olmasın inşallah burada bulunan tüm anne adayları en güzel şekilde bebeklerini kucaklarına alırlarBelki zorlasa duyardı ama dediğim gibi denemedi bile kalp atışı aramadı bile. Zaten küçük bayramdan sonra gel demişti ama çok şükür bugün duyduk
Evet kişiden kişiye değişiyor ben 6+5 te duydum karından. Bol su icerek gitmiştim. Ama daha sonra da görenler var. Belki daha da erken duyan bile vardırYaaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başına Benim bi tanıdığım da 6+5te karından kalp atışı duydu demekki değişiyor bu süreç
İnşallah bulantılar gelmez dua edin çok fena oluyor . Sabah bir başlıyor akşama anca geçer gibi oluyor.Belirtim yok diyordum şuan ayağa kalkarken bile belim kopcakmış gibi ağrıyor normal mi ya endişe etmeye başladım
Bel ağrısı oldu mu sende böyle batıyo gibi sırta doğruİnşallah bulantılar gelmez dua edin çok fena oluyor . Sabah bir başlıyor akşama anca geçer gibi oluyor.
Oldu canım uzanıp dinlenmeye çalış. Ağır kaldırma, uzanma yukarılara doğru , çok ayak üstünde kalınca da oluyorBel ağrısı oldu mu sende böyle batıyo gibi sırta doğru