• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

büyük ihtimal kalp atışları için olabilir çünkü beni de o tarihlerde çağırdı hayırlı olsun canım kese gözükmüş bir stres bitmiş oluyor inşallah 18 temmuzda da kalp atışlarını duyup güzel haberler verirsin bize :)
Ayy gidelim bakalım inşallah ikimiz de duyalım kalp atışlarını sağlıkla sıhhatle doğum tarihleri aynı gözüküyor ikimizin de😂

Süper ❤️ kaç haftalikti ki? Bazen bebek keseden çok çok sonra gelebiliyor sorun değildir bence. Ben öylesine 6 hafta 4 günlükken gitmiştim bebeği görmüştüm. Ama daha geçte görünse sorun olur muydu? Olmazdı. Bazen haftaları degisebiliyormus. Heralde 7 ile 8.hafta arasında fa kalp atışı duyarsınız
Bugün birisi 6+4te kalp atışı duydu sizin duyulmamış mıydı bebeği gördüğünüzde

Bugün birisi 6+4te kalp atışı duydu sizin duyulmamış mıydı bebeği gördüğünüzde
Valla denemedi bile doktor. Hani denedim de duyamadım demedi daha küçük bayramdan sonra gel dedi biz de bugün 7+4 olduğunda özel hastaneye gittik . Kalp atışını kesesini amniyon kesesini gördü. Beyin oluşmuş her şey güzel şuan 8 haftalık görünüyor gelişimi ileri dedi. Her şey yolundaymış yani şimdilik 🤗

Valla denemedi bile doktor. Hani denedim de duyamadım demedi daha küçük bayramdan sonra gel dedi biz de bugün 7+4 olduğunda özel hastaneye gittik . Kalp atışını kesesini amniyon kesesini gördü. Beyin oluşmuş her şey güzel şuan 8 haftalık görünüyor gelişimi ileri dedi. Her şey yolundaymış yani şimdilik 🤗
O birisi ben oluyorum sanırım :)

Yanlış hatırlamıyorsam sen karından ultrason olmuştun belki ondandır . Daha küçük belki ultrasondan gözükmez diye ben vajinal muayenede duyduk . Önemli olan zaten sağlıklı olmaları :) ne zaman olduğu önemli değil :)

Bayram gelsin de ailelerimize bayram şekerlerini verelim :)

Yaaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başına♥️👶🏻 Benim bi tanıdığım da 6+5te karından kalp atışı duydu demekki değişiyor bu süreç

Yanlış hatırlamıyorsam sen karından ultrason olmuştun belki ondandır . Daha küçük belki ultrasondan gözükmez diye ben vajinal muayenede duyduk . Önemli olan zaten sağlıklı olmaları :) ne zaman olduğu önemli değil :)

evett ya sağlıklı olsunlar yeter

Ahhh evet ben yarın aileme söyleyeceğim inşallah 😍

Belki zorlasa duyardı ama dediğim gibi denemedi bile kalp atışı aramadı bile. Zaten küçük bayramdan sonra gel demişti ama çok şükür bugün duyduk😍
Yaa önemli olan sağlıklı olması geç olsun güç olmasın inşallah burada bulunan tüm anne adayları en güzel şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar🤲🏻

Yaaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başına♥️👶🏻 Benim bi tanıdığım da 6+5te karından kalp atışı duydu demekki değişiyor bu süreç
Evet kişiden kişiye değişiyor ben 6+5 te duydum karından. Bol su icerek gitmiştim. Ama daha sonra da görenler var. Belki daha da erken duyan bile vardır ☺️

Belirtim yok diyordum şuan ayağa kalkarken bile belim kopcakmış gibi ağrıyor normal mi ya endişe etmeye başladım😞😔

Back